perjantai 3. tammikuuta 2020

Bileet pystyyn - glittermeikkaaja ja bändi

Meidän toiveena oli alusta asti, että häämme olisivat ennen kaikkea hyvät bileet, joissa olisi arvokkuutta henkivistä puitteista huolimatta rento tunnelma. Moni onkin kysynyt, että mikä hääjuhlassa oli parasta ja vastaukseni on juuri tämän toiveen toteutuminen.

Idean glittermeikkaajan pestaamisesta häihin sain hääblogipäivässämme, jossa Glitternistin meikkaaja oli tekemässä meille glittermeikkejä. Päädyinkin varaamaan häihimme heiltä kaksi glittermeikkaajaa, mutta valitettavasti noin viikkoa ennen häitä minulle ilmoitettiin, että he voisivat lähettää vain yhden meikkaajan tälle keikalle. Toki hieman harmitti, että vieraat joutuivat tämän vuoksi jonottamaan pitempään omaa vuoroaan meikattaviksi, mutta meikkaaja lupasi olla juhlissamme niin kauan, että kaikki halukkaat ovat varmasti meikkinsä saaneet. Olin ennen glittermeikkaajan varaamista tiedustellut joiltakin kavereiltani, että jos häihimme tulisi tällainen meikkaaja niin menisivätkö he meikattaviksi ja kun innostusta tuntui olevan niin uskalsin tehdä varauksen. Silti yllätyin hieman, että kuinka suuri suosio tällä glittermeikkaajalla loppupeleissä olikaan jopa miesten keskuudessa. Jos siis haluaa jonkun hieman erikoisemman "ohjelmanumeron" häihin niin voin tätä kyllä erittäin lämpimästi suositella. Glittermeikit oli omiaan nostattamaan bilefiilistä entisestään!

Pidän yhtenä suurimmista tekijöistä onnistuneen biletunnelman luomisessa meidän aivan huippua hääbändiä Kirkan Haamua. Tanssilattialla riitti porukkaa koko illan ja tunnelma oli niin katossa, että ei olisi millään malttanut lopettaa tanssimista. Olen ollut monissa häissä, joissa on ollut DJ ja/tai oma kaiuttimista soinut musiikkilista ja vastaavasti monissa, joissa on ollut bändi soittamassa. Oma kokemukseni on, että häissä, joissa on ollut bändi soittamassa on aina ollut aivan mahtava meininki tanssilattialla ja ihmiset ovat innostuneet ihan erilailla joraamaan sydämensä kyllyydestä. En sano etteikö muullakin tavalla voisi saada hyvän biletunnelman aikaiseksi, mutta tämä on oma kokemukseni asiasta. Onneksi siis päädyimme hääbändiin!

Kuvat: Joni Alhonen 

P.S. Blogini on äänestetty Love Me Do- häätapahtuman Vuoden Hääblogi- kisassa finaaliäänestykseen. Ihan mahtavaa! Kaunis kiitos kaikille blogiani ehdottaneille Jos Bride & Co mielestäsi ansaitsisi koko kilpailun voiton niin pääset antamaan äänesi alla olevaa kuvaa klikkaamalla tai tästä.

https://www.smartsurvey.co.uk/s/vhb2020
 

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Ihan ensimmäiseksi tietysti toivotan onnea yhteiselle taipaleellenne näin häiden jälkeen! :) On ollut ilo lukea blogiasi! Löysin blogisi joskus sitä kautta, että etsin arvioita tai kokemuksia Furuvikin kartanosta. Siksi olenkin odottanut, että blogiisi ilmestyisi vielä jokin pieni rustaus siitä, miten paikka toimi teidän hääpaikkananne. Toki olet sitä sivunnut useammassa postauksessa, mutta jos saa laittaa toiveen, niin omani olisi pieni arvio vielä juhlapaikastanne! Paikka on mielettömän kaunis ja olette kyllä olleet onnekkaita juhliessanne siellä suurta päiväänne. :)

    Valoa ja iloa uuteen vuoteen ja vuosikymmeneen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ja ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa ♥ Ei olisi yhtään mahdoton ajatus, että tekisin vielä jonkun koontipostauksen hääpaikastamme, joten laitan toiveesi korvan taakse :)

      Poista