sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Millaiset häät olisin järjestänyt teininä?

Kuinka moni nainen tunnustaa, että tietokoneen uumenissa on lymyillyt hääkansio jo vuosikaudet? Toivottavasti en ole yksin! Minulla tällainen on nimittäin ollut muistaakseni lukioikäisestä saakka. Kansiossa ei noihin aikoihin ollut paljon kuvia ja se oli pölyttymässä montakin vuotta ilman, että edes kurkistin sinne. Joitakin kuvia olin sinne jokatapauksessa tallentanut. Ajattelinkin nyt tehdä postauksen siitä millaisia elementtejä häissäni oltaisiin nähty jos olisin niitä tuon ikäisenä suunnitellut. Täytyy kyllä todeta, että aika paljon on oma maku muuttunut niistä ajoista!

Törmäsin muistaakseni aikoinaan ihan sattumalta netissä Alfred Angelon suunnittelemaan Disney prinsessat- hääpukumallistoon. Ihastuin mallistossa tuolloin moneenkin pukuun, mutta tämä Tuhkimon puku oli ehdoton lempparini. Olin varma, että sitten kun menisin naimisiin niin tämä tulisi olemaan hääpukuni. Noh, pidän kyllä edelleen kauniisti laskeutuvista helmoista ja tyllistäkin, mutta siihen se oikeastaan sitten jää. Tuossa puvussa on kimallusta sekä yläosassa, että kauttaaltaan koko helmassa, joka on mielestäni ihan liikaa. En myöskään enää pidä yhtään tuosta koko yläosasta enkä haluaisi olkaimetonta hääpukua.

Hääkampaus on ehkä ainoa asia, josta voin sanoa, että makuni ei oikeastaan ole muuttunut. Olen aina pitänyt korkeista kiharoista nutturakampauksista. Pian pääsen kokeilemaan, että olenko vieläkin tällaisen kampauksen kannalla kun juhlimme yhdistetysti kihlajaisia ja minun valmistujaisia. Vielä en ole ainakaan keksinyt kivempaa kampausta, joka sopisi paremmin itselleni :) Nuorempana ja oikeastaan vielä ihan hetki sitten en halunnut huntua osaksi häälookkiani. Nyt olen vähän kahden vaiheilla!

Olin pitkään varma, että haluaisin hääkimpuksi vain yksinkertaisia kalloja. Kalla on mielestäni vieläkin kaunis kukka, joka on onneksi päässyt hautajaiskukan maineestaan jo hyvän aikaa sitten. Voisin ehdottomasti vieläkin kuvitella ottavani kalloja kimppuuni, mutta nykyään haaveissani on kuitenkin hieman runsaampi hääkimppu, jossa on useampaa muutakin kukkaa.

Huh tästä ei voi kyllä muuta todeta kun voi luoja mikä kakku! Nuorempana pidin tämän tyylisistä kakuista todella paljon ja etenkin tuo valkoisen ja pienten "timanttien" yhdistelmä vetosi teini-Annaan :D Mielestäni tuollainen "tikattu" kuvio on edelleen kiva hääkakuissa, mutta nykyään makuni on kyllä hääkakun suhteen paljon yksinkertaisempi.



Silloin kun cupcakesit rantautuivat ihan kunnolla Suomeen olin aivan varma, että haluaisin sellaset vieraslahjoiksi. Ovathan ne vieläkin söpöjä ja ihan hyviäkin, mutta pahin cupcake innostus on omalla kohdallani laantunut enkä haluaisi niitä enää vieraslahjoiksi.

Olisi hauska kuulla, että muistaako kukaan teistä miten oma maku tai haaveet ylipäänsä häiden suhteen ovat muuttuneet vuosien varrella? :)

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti