maanantai 23. tammikuuta 2017

Fiiliksiä Love Me Do:sta

Ajattelin näin heti tuoreeltaan kirjoitella omia fiiliksiäni Love Me Do- häätapahtumasta kun kaikki on vielä hyvin muistissa. Nämä olivat omalla kohdallani ensimmäiset häämessut ja matkassa oli myös kaksi kaveriani. Love Me Do järjestettiin siis viime viikonloppuna Helsingissä Kaapelitehtaalla ja itselläni oli melko korkeat odotukset tämän tapahtuman suhteen, sillä olin kuullut siitä paljon kehuja.

Suuntasimme tapahtumaan hieman klo 12 jälkeen lauantaina ja menimme oikeastaan heti katsomaan puoli yhdeltä alkanutta kansainvälistä hääpukumuotinäytöstä. Pahoittelut tästä hieman huonolaatuisesta kuvasta. Vaikka istuimme näytöksessä toisessa rivissä niin kuvia oli silti hankala ottaa ihmisten päiden yli. Bongasin muotinäytöksestä muutaman kauniin puvun, mutta täytyy sanoa, että muutoin se oli hieman pettymys. Mielestäni näytökseen valituista puvuista monet olivat aika mauttomia ja omaan makuuni liian täynnä kimalletta. Ymmärrän kyllä, että kimaltelevat puvut ovat näyttäviä parrasvaloissa, mutta monen puvun kohdalla mietin, että kuka ihme tuollaisen pukisi oikeasti hääpäivänä ylleen. Samoilla linjoilla tuntui olevan moni, joiden kanssa olen tuosta näytöksestä jutellut.

Vierailimme tapahtumassa tosiaan heti ensimmäisenä messupäivänä lauantaina ja vähän jännitti, että olisiko ihmisiä liiaksi asti kun kyseessä tosiaan on ilmainen häätapahtuma eli sisäänpääsymaksua ei ollut. Tämä oli kuitenkin turha pelko, sillä vaikka muitakin hääfiilistelijöitä oli paikalla paljon niin sekaan mahtui todella hyvin.

Tapahtumassa oli aika monia catering- ja leipomoyrityksiä ja yhdellä standilla pääsi maistamaan kolmea erilaista hääkakkuvaihtoehtoa, joka oli mielestäni kivaa. Olisin ehkä odottanut muiltakin catering-firmoilta enemmän maistiasia vaikka yhdestä yrityksensä erikoisuudesta. Ainakin omasta mielestäni tämä auttaisi yrityksiä jäämään potentiaalisten asiakkaiden mieleen paremmin. Jokatapauksessa varsinkin nämä yllä näkyvät pisteet olivat kauniita ja ehkä joku sai niistä inspiraatiota omaan hääkakkuunsa ja muiden herkkujen esillepanoon :)

Ihastuin tähän valokuvaaja Annabella Antaksen simppeliin messustandiin ja muutenkin hänen ottamiinsa hääkuviin. Tämä on mielestäni messujen parasta antia kun löytää eri palveluntarjoajia ja saa heidän yhteystietojaan ylös.

Messuilla oli esillä paljon hääpukuja, joista osa oli siellä ihan myynnissä. Itse en ehkä haluaisi sovittaa hääpukua hälyisien messujen keskellä, mutta tapahtumassa näkyi kyllä hyviä tarjouksia puvuista. Harmi, että suurin osa mekoista ei ollut mallinukkejen päällä vaan rekeissä, jolloin niitä oli luonnollisesti vaikeampi katsella. Itse tykästyin muutamaan pukuun messuilla ja ainakin tuo alempi Niinattaren pisteellä ollut puku oli todella kaunis.

Tämä taisi olla Amoriini somistevuokraamon piste, joka oli mielestäni todella kivasti toteutettu. Tuollaiset valokirjaimet voisin kuvitella myös meidän häihimme ja mielestäni on kätevää, että sellaiset voi ostamisen sijaan vuokrata häitä varten.

Messutilan toisesta kerroksesta löytyi muutama pöytä erilaisia kattauksia, joista sai äänestää suosikkiaan. Tämä yllä näkyvä pöytä oli ehdottomasti oma suosikkini ja oikeastaan ainoa, josta pidin. Olin odottanut näitä kattauksia todella paljon ja täytyy myöntää, että olin hieman pettynyt tähän osioon. Olisin toivonut ehkä omaperäisempiä kattauksia ja enemmän uusia ideoita.

Kauneimmat ja inspiroivimmat standit messuilla olivat mielestäni graafista suunnittelua tarjoavien yritysten pisteet. Meidän häitämme ajatellen tuo hääkutsujen Sea of Love-seinä oli inspiroiva, sillä haluaisimme meriteeman näkyvän myös kutsuissa.

 Tässä olivat omat suosikkini hääkimppu-kilpailusta. Etenkin tuo alla oleva kimppu on mielestäni todella kaunis.

Mitkä fiilikset itselleni sitten jäivät messuista kokonaisuudessaan? Ehkä päällimmäinen ajatus on, että ne olivat ihan kivat, mutta eivät täyttäneet odotuksiani aivan toivotulla tavalla. Olisin ehkä itse kaivannut enemmän uusia ideoita. En tiedä johtuuko kriittisyyteni siitä, että olen kahlaillut niin paljon esimerkiksi Pinterestin loputonta häämaailmaa läpi enkä sen vuoksi kokenut messuja yhtä inspiroiviksi kun olin ajatellut. Mutta kuten monessa kohtaa yllä kirjoittelinkin messuilta löytyi myös paljon kivoja juttuja ja ainahan on hauska viettää päivää kavereiden kanssa hääjuttuja fiilistellen. Nämä messut kun eivät mitään maksa niin ehdottomasti voisin ja todennäköisesti menenkin niille uudestaan :) Nämä olivat vasta ensimmäiset häämessuni, joten ehkä vastaisuudessa tiedän paremmin mitä odottaa ja hakea messuilta.

Onko lukijoiden joukossa muita messuilla käyneitä? Olisi kiva kuulla teidän mietteitänne tästä tapahtumasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti