torstai 2. helmikuuta 2017

Suomen ihanimmat häät- uudistunut toinen kausi

Ajattelin vinkkailla jos teissäkin on kaltaisiani hääohjelmien faneja, että Suomen ihanimmat häät- ohjelman toinen kausi alkaa 16.2 Avalla. Ohjelmaa on nyt toisella kaudella uudistettu siten, että morsiamet eivät enää arvioi toistensa häitä vaan pisteet antaa julkkiksista koostuva raati.

Tämä puolueeton raati on mielestäni ehdottomasti tervetullut uudistus ohjelmaan. Pidin kyllä sarjan ensimmäisestäkin kaudesta kovasti, mutta monet morsiamet keskittyivät mielestäni liikaa arvioimaan toistensa häitä sen perusteella, että olisivatko he itse esimerkiksi valinneet samanlaista pukua, juhlapaikkaa, hääautoa jne. Mielestäni näissä hääohjelmissa parasta on, että näkee monia erilaisia häitä, jolloin "en itse olisi valinnut tuollaista"- tyylinen arviointi ei ole paras mahdollinen. Huippua siis, että tällä kaudella arvioinnin hoitavat muut kuin ohjelmaan osallistuvat morsiamet.

Raadissa ovat mukana parisuhteista bloggaava Sami Minkkinen, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi sekä fitness-maailmasta tuttu Eevi Teittinen. Raadin jäsenistä Teemu Muurimäki on suunnitellut myös hääpukuja, mutta olin hieman yllättynyt, että varsinaisia hää-ammattilaisia ei kuitenkaan ole mukana. Mielenkiintoista nähdä, että miten tämä poppoo tulee häitä arvioimaan ja mihin kiinnittämään erityistä huomiota. Tällä kaudella mukana oleviin pareihin voi muuten käydä tutustumassa etukäteen täällä.

Kuinka moni muu aikoo kyseistä ohjelmaa katsoa ja mitä mieltä olette tästä kakkoskauden uudistuksesta? :)

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti