keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Meidän kihlajaiset

Viime lauantaina vietimme yhdistetysti minun valmistujaisiani ja meidän kihlajaisia. Juhlat järjestettiin tilasyistä vanhempieni luona, sillä meidän pieneen kotiimme ei olisi millään mahtunut 40 ihmistä. Suurin osa vieraista oli siis sekä minun että Matiaksen sukulaisia, joiden lisäksi mukana oli myös muutama kaverini, muun muassa kaikki kolme ihanaa kaasoani ♥ Ensin ajattelimme järjestää vielä kaverijuhlat erikseen, mutta pelkästään näiden juhlien järjestämisessä oli sen verran hommaa, että arvelimme ettemme jaksa ainakaan heti perään vielä toisia järjestää. Tämän vuoksi halusin kutsua muutamat läheisimmistä kavereistani näihin muuten sukulaispainotteisiin juhliin.

 
 Koristeiksi teimme äitini kanssa erilaisia pieniä kukka-asetelmia. Osa niistä näkyy myös noissa alla olevissa ruokakuvissa. Halusimme pitää nämä koristeet pieninä, sillä vieraita oli sen verran paljon, että pöytiin oli jäätävä reilusti tilaa ruokailulle.

Ruoat juhliin teki kokki, joka säästi meiltä itseltämme todella paljon aikaa ja vaivaa. Tietenkin ruoka oli myös aivan huippu hyvää kun ammattilainen oli asialla. Suolaisesta menusta meiltä löytyi kasvisversio välimeren voileipäkakusta, kana-ceasarsalaattia, kinkkupiirakkaa, tomaatti-mozzarella-basilikasalaattia, kahta erilaista savulohta sekä piparjuurikastiketta. Lapsille oli lisäksi tarjolla kasvistikkuja, lihapullia ja nakkeja. Meillä ruoka oli tosiaan tarjolla buffet-tyyliin, jolloin kaikki saivat ottaa juuri sen verran niitä ruokia kuin halusivat. Tästä haluamme myös pitää kiinni häissä, sillä se toimii meidän mielestämme paremmin kuin pöytiintarjoilu. Jokatapauksessa tämä menu oli mielestäni todella onnistunut ja vieraatkin kehuivat ruokia kovasti :) Juomapisteestä näköjään unohtui ottaa kuva, mutta meillä oli tarjolla alkuskumpan lisäksi muutamia erilaisia viinejä, vichyä, limsaa, mehua sekä alkoholitonta boolia hanallisessa "tonkassa".

Jälkkäripöydässä tarjolla oli suklaapäkinäbrownieseja, mustikka-vanilijacremekakkua sekä Matiaksen minulle yllärinä suunnittelema valmistujais-kihlajaiskakku ♥ Tuo mustikka-vanilijacremekakku ei ole siis perinteistä kermakakkua vaan sisältä löytyy mustikoiden lisäksi vanilijacremeä, joka tekee tuosta kakusta todella keveän ja hyvän makuisen. Matiaksen veli kommentoi osuvasti tuota kakkua maistaessaan, että "ihan kuin kesän laittaisi suuhun" :D Ja mitä tuohon teemakakkuun tulee niin en voisi olla tyytyväisempi ja ylpeämpi Matiaksen suunnittelutaidoista ja tuosta toteutuksesta! Kakun on tehnyt amerikkalaissyntyinen nainen, joka pyörittää teemakakkuja leipovaa yritystä Espoossa. Siinä yhdistyy ihanasti sekä kihlajaisteema että opintoni.

Tässä on muutama kuva kampauksestani, johon olin itse todella tyytyväinen. Se oli juhlava, mutta kuitenkin rento ja pidin tuosta toiselle puolelle tehdystä letistä kovasti. Tämän tyylistä aion harkita ehdottomasti myös hääkampaukseksi!

Tässä kuvassa näkyy varmaankin parhaiten mekkoni. Olin bongannut tämän jo monta kuukautta ennen juhlia Zalandon sivuilta ja miettinyt, että tämä olisi nappivalinta juuri näihin juhliin. Tämä malli kuitenkin myytiin loppuun ennen kuin ehdin sen tilaamaan ja yritin metsästää tätä kissojen ja koirien kanssa vaikka mistä. Lopulta tätä kuitenkin tuli vielä muutama kappale myyntiin Zalandoon ja klikkailinkin mekon kiireen vilkkaa ostokoriin. Mekko istuikin aivan täydellisesti ja olin siihen kaikin puolin todella tyytyväinen. Mekon kaverina minulla oli nuden väriset korkokengät, jotka näkyvätkin tuossa alemmassa kuvassa.

Näistä juhlista jäi kyllä niin hyvä mieli, että vieläkin hymyilyttää ♥ Tunnelma oli todella lämmin ja rento juuri niinkuin olimme toivoneetkin. Oli myös todella kiva, että sukulaisemme pääsivät tutustumaan paremmin keskenään ja kaikki tuntuivat sulautuvan hyvin yhdeksi joukoksi :) Olemme edelleen todella otettuja ja iloisia siitä, että lähes kaikki kutsutut pääsivät juhlimaan kanssamme, jonka lisäksi saimme vielä aivan ihania lahjoja, kukkia ja kortteja. Tätä päivää kelpaa muistella vielä pitkään!

Tällaiset olivat siis meidän kihlajais-valmistujaisjuhlamme. Millaisia kihlajaisia teillä vietettiin? :)

5 kommenttia:

  1. Oi, oikein herahti vesi kielelle ruokakuvia katsellessa. Ja miten upea mekko sinulla onkaan ollut! Onnea vielä valmistumisen johdosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ♥ tuo mekko oli kyllä huippulöytö näihin juhliin! Kieltämättä tulee itsellekin nälkä kun katselee noita herkkuja :D

      Poista
  2. American Sweetie taisi olla kyseessä kakun valmistajana? Jenae on aivan ihana, hän osaa kyllä luoda kaiken näköisiä kakkuja unohtamatta itse makua! Ensi kerralla taidamme kokeilla tuota teidän maku comboa tilatessamme häneltä kakkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo American Sweetie oli tosiaan kyseessä. Itse en ollut yritykseen yhteydessä vaan mies hoiti tämän koko kakkutilauksen, mutta kehui kyllä kovasti palvelua :) Tosiaan tuo mustikka-vanilijacremekakku, josta mainitsin postauksessa oli tuo ylempi marjakakku, jonka teki eri henkilö. Teemakakun makuna taisi olla raspberry-chocolate chip. Todella makea yhdistelmä tuon kuorrutuksen kanssa, mutta tosi hyvää sekin!

      Poista
  3. Ihanan kuuloiset ja näköiset juhlat! Ja tuo mekko on tosi kaunis! Toivottavasti tulee vielä tapahtumia, joissa pääset sitä käyttämään. Olen lueskellut ilolla blogiasi!

    VastaaPoista