perjantai 18. tammikuuta 2019

Mennään naimisiin- messujen helmi, joka ei ollutkaan itse messuilla

Tähän alkuun todettakoon, että tämän postauksen otsikko on ehkä hieman hämmentävä, mutta kuvaava. Vierailimme Siirin kanssa viime lauantaina Helsingin Wanhassa Satamassa järjestetyillä Mennään naimisiin- häämessuilla, johon voitin meille liput eräästä arvonnasta. Saavuimme messuille ehkä puoli kahdentoista aikaan, jolloin paikalla oli jonkun verran ihmisiä, mutta ei onneksi mitenkään tungokseksi asti, joten kiertää sai ihan rauhassa. Tässä vaiheessa hääsuunnitelmia olen itse eniten kiinnostunut häiden paperituotteita sekä koristeita tarjoavista palveluista. Siirin agendana puolestaan oli lähinnä catering- yritykset ja valokuvaajat. Häitähän on aina kiva fiilistellä messujen merkeissä, mutta täytyy sanoa, että messujen anti jäi meidän molempien kohdalla hieman ohueksi. Itse kiinnostuin eniten Ecodecorin pisteestä, joka tarjoaa mm. personoituja kakunkoristeita ja vieraiden paikkamerkkejä. Loppujen lopuksi taisimme viipyä messuilla ehkä 1,5 tuntia.

Messujen jälkeen suuntasimme lounassushille, jolloin muistin nähneeni Facebookista näiden messujen yhteydessä olevasta Pop up- tapahtumasta Garden by Olossa.  Päätimme lounaan jälkeen lähteä vielä katsastamaan tuon tapahtuman ja tässä kohtaa teimme todellakin loistavan päätöksen. Garden by Olo on Olo- ravintolan vieressä toimiva erillinen bistro katetulla sisäpihalla. Me saavuimme tuonne hieman ennen puolta kolmea, jolloin paikalla oli vain kourallinen ihmisiä. Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja saimmekin heti käteemme lasit kuohuvaa. Paikalla oli Finlandia Musiikin pianisti, joka soitti tunnelmallista taustamusiikkia. Tarjoiluista vastasi Tårta på tårtan kondiittori, joka oli loihtinut aivan mielettömän ihania pikkuherkkuja. Omaksi suosikikseni nousi raikas vadelmamoussekakku. Meidän häihin tulee hääkakuksi juuri moussekakku ja tämä vahvisti kyllä ajatusta, että yhtenä makuna kakussa voisi olla juuri vadelma.

Yksi palveluntarjoaja, josta kiinnostuin tapahtumassa oli Bottlescouts, joka on Virossa toimiva laatuviinien kauppa. He toimittavat verkkokaupan kautta viinejä myös Suomeen, mutta jos haluaa käydä itse liikkeessä niin se on noin 100 metrin päässä Tallinkin laivojen terminaalista. Itse viehätyin ajatuksesta, että Bottlescoutsin henkilökunnalla on ammattitaitoa ja aikaa auttaa löytämään juuri omaan häämenuun sopivat viinit.

Ihastuin tuohon Garden by Oloon juhlatilana todella paljon. Tila muistutti pientä söpöä katua ja oli ihanan avara ja tunnelmallinen. Ravintola sijaitsee vain kivenheiton päässä Helsingin Tuomiokirkosta ja olisi kyllä urbaaneihin kaupunkihäihin ihan täydellinen.

Eksyikö kukaan muu tuonne messujen ehkä hieman piilotettuunkin helmeen?

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä toi viinikauppa, täytyypä tutustua, kun on juomien hankinta ajankohtaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti 😊 sen konsepti kuulosti kyllä todella hyvältä!

      Poista
  2. Oi, kuulostaa ihanalta tapahtumalta, ja nuo herkut! <3 Tuo tila näyttää muuten kuin suoraan Pinterestistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! 😍 tuo olisi kyllä ihanan erilainen ympäristö hääjuhlalle ❤️

      Poista