sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Videotunnelmia Love Me Do- häämessuilta

Viime viikonloppuna tammikuun häämessuhuuma sai jatkoa kun osallistuin näillä näkymin viimeistä (!) kertaa häämessuille morsiamen roolissa. Sunnuntaina 20.1 nimittäin suuntasimme Siirin kanssa kohti Love Me Do- messuja sekä hääblogimiittiä.


Tällä kertaa ajattelin toteuttaa häämessupostauksen pienen koostevideon muodossa. Yllä olevalla videolla pääsee siis häämessutunnelmiin ja kurkistamaan meidän blogimiitin ohjelmaan.

Täytyy sanoa, että nämä Love Me Do- messut olivat mielestäni ehkä parhaimmat häämessut tähän mennessä! Näytteilleasettajia oli todella monipuolisesti ja messut olivat mielestäni kokonaisuudessaan hyvin organisoidut. Tein messuilta muutaman löydönkin hääkorujen osalta, mutta palataan niihin sitten myöhemmin.

 (c) Valo Films

Hääblogimiitissä olivat mukana: Bridelisa, From Bennet to Bingley, Future Mrs.W, Enää ei voi vaihtaa, Hulluna häihin, Häähumussa, Ida's Daydream, Jotain keltaista, Kristallihäät, Mon Rêve d'Amour, Rakkaudella, Rea, Satumaista ja Tahdon sanoa tahdon.

 Kiitos vielä Love Me Do:lle ja kanssabloggareille mahtavasta messupäivästä! ♥

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä toi sun video! Teillä oli samat suunnitelmat Saran kanssa :P Tehkää ihmeessä lisää näitä videoita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisa! 😊❤️ Olisi kyllä kiva tehdä lisää videoita blogiin jos löytyisi vain sopivia aiheita. Niitä saa ehdottaakin jos tulee jotain mieleen ☺️

      Poista