tiistai 6. helmikuuta 2018

Love and marriage go together like a horse and carriage

Hääauto on ollut itselleni häiden suunnittelussa yksi niitä harvoista "hällä väliä"- asioista. Olen ajatellut, että pääasia on, että pääsemme kirkolta hääpaikalle jollakin katseenkestävällä kulkupelillä maksamatta itseämme liian kipeiksi. Huomasin kuitenkin hiljattain, että mielessäni oli alkanut kummittelemaan eräs vaihtoehto hääautolle...

...nimittäin hevoskärryt! Taisin olla 11-vuotias kun lumoutuneena katsoin tätini häissä heidän nousevan kirkolta kauniiseen hevoskärryyn, jolla he matkasivat juhlapaikalle. Tämä ajatus painui kuitenkin vuosien saatossa unholaan ja ajattelin, että meille tulisi se perinteinen hääauto. En tiedä herättikö tämän unelmoinnin se, että vihkikirkkomme tulee olemaan sama kuin tädilläni ja hänen miehellään, mutta huomasin ajattelevani miten ihana kulkupeli hevoskärryt olisivatkaan.

H
Ajattelin kuitenkin, että Matias haluaisi mielummin valita meille hääauton, jonka etsimisen olimme sopineet hänen tehtäväkseen. Mutta kun tätini viime vuoden lopulla muisteli hääpäiväänsä ja kertoi tuon hevoskärryn olleen yksi päivän kohokohdista niin innostuin asiasta entisestään ja uskaltauduin ehdottamaan sitä myös Matiakselle. Hetken pohdinnan jälkeen hänkin totesi, että olisivathan hevoskärryt melko ainutlaatuinen kulkupeli hääpäivälle!

Voi vitsit miten innoissani tästä olenkaan! Furuvikin Kartanolle johtaa todella kaunis hiekkatie, joka on reunustettu lehtipuilla, joten tämä kokemus tulee varmasti olemaan ihanan romanttinen ♥ Hieman olen jo kerinnyt kartoittamaan, että mistä tuon hevoskärryn ajureineen vuokrattua, mutta vielä pitää selvitellä asiaa lisää. Jos jollakin on tähän vinkkejä niin kertokaa ihmeessä! :)

Oletteko te ajatelleet kulkupeliksi häihin jotakin muuta kuin hääautoa?

P.S. Kuinka moni tunnistaa, että mistä kappaleesta otsikon sanat ovat? ;)

Kuvat: täältä, täältä ja täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti