sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Made in Haven- häätapahtuma

Minä olen aina rakastanut hotelleja. Etenkin sellaisia, jotka tarjoavat perushuoneen ja aamupalan lisäksi jotain muutakin. Olen koulutukseltani matkailun liikkeenjohdon restonomi ja hotellit kiehtovat minua myös ammatillisesta näkökulmasta. Lentoemäntänä työskennellessä yövyin hienoissakin hotelleissa jatkuvasti ja aina lähes tahattomasti hotelliin saapuessani alan arvioimaan, että millaista lisäarvoa hotelli voi asiakkailleen tarjota. Sen vuoksi olinkin todella innoissani kun sain kutsun Hotel Havenin ensimmäistä kertaa järjestettyyn Made in Haven- häätapahtumaan.

 
Seurakseni tapahtumaan pyysin kaasoni Siirin. On kyllä aivan ihanaa kun kaasona on tyyppi, joka on myös itse menossa naimisiin, joten saamme yhdessä fiilistellä hääjuttuja sydämiemme kyllyydestä :D Muutenkin hauskaa on, että meillä on kaasoina täsämälleen samat tyypit eli me toimimme ristiin toistemme kaasoina ja kaksi muutakin kaasoa meillä ovat samat ihanat naiset ♥

 Ensimmäiseksi tapahtumassa pääsi ääneen osa yhteistyökumppanien edustajista, joita juontaja haastatteli lyhyesti. Meillä oli myös aikaa kierrellä vapaasti Havenin upeissa saleissa, joihin oli katettu muutama näytekattaus. Tapahtumassa oli koko ajan ihanan lämminhenkinen ja rento tunnelma, josta pidin kovasti.

Olimme Siirin kanssa matkalla tapahtumaan puhuneet, että voisimme sen jälkeen käydä syömässä jossakin. Noh, kuten kuvista voi päätellä niin sille ei todellakaan ollut lopulta tarvetta. Pöydät nimittäin notkuivat jos jonkinlaista herkkua! Etenkin tuo jälkiruokabuffet oli aivan taivaallinen. Omaksi suosikikseni nousi passionvalkosuklaamoussekakku. Tämä makuyhdistelmä voisi olla hyvinkin potentiaalinen meidän häitä ajatellen, sillä meillä hääkakuksi tulee nimenomaan moussekakku.

Ruoan lomassa saimme nauttia salonkimuotinäytöksestä, jossa naisten hääpuvut olivat Katri Niskasen suunnittelemia ja miesten puvut puolestaan Turon. Miesten puvuissa bongasin todella hyvännäköisen, mutta aika yllättävän jutun. Nimittäin smokkipaidan yhdistettynä pukuun! Matias tulee erittäin todennäköisesti pukeutumaan tummaan pukuun hääpäivänämme ja hänkin innostui tästä ideasta kun hänelle siitä kotona kerroin :)

 
Pukujen ihailun jälkeen osallistuimme hotellihuonekierrokselle, jota olimme innolla jo etukäteenkin odottaneet. Pääsimme tutustumaan neljään Havenin hotellihuoneista eri luokituksissa. Kaikki huoneet olivat mielestäni todella hyvällä maulla sisustettuja. Ne olivat kotoisia ja kunnioittivat hienosti vanhan ja arvokkaan rakennuksen henkeä. Aiemmin haaveilin hääyömme viettopaikaksi juuri Havenia tai jotain muuta Kämp Collectioniin kuuluvaa hotellia. Nämä haaveet jouduin valitettavasti hautaamaan kun valitsimme hääpaikkamme pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, mutta toivon todella, että löydämme Turusta vastaavan tyylisen hotellin!

Tapahtuman lopuksi meillä oli vielä hyvin aikaa tutustua yhteistyökumppanien pisteisiin ja jännittää arvonnan voittajat. Omat suosikkini olivat Lumoavan uutta korumallistoa esittelevä piste sekä Kämp Spa, jossa hoitajat antoivat rentouttavan niska-hartiahieronnan.

Näissä merkeissä vietimme siis eilen lauantai iltapäivää. Iso kiitos vielä Havenille kutsusta tähän ihanaan tilaisuuteen! Tästä jäi todella hyvä mieli :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tapahtuma ja voi mitä herkkuja! Mielestäni tällaiset pienemmät häätapahtumat tuntuvat ihanan raikkailta ideoilta häämessujen rinnalla.

    Olisin itsekin mielelläni tullut paikalle, mutta toiselta puolelta Suomea ei näihin Helsingin tapahtumiin kovin herkästi pääse käymään. Toivottavasti myös näillä leveyksillä yritykset innostuisivat enemmän järjestämään vastaavia tapahtumia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat tosiaan kyllä ihania tilaisuuksia ja pienemmälle porukalle pystyy järjestämään mielestäni kivempia tapahtumia kuin isot häämessut :) Toivottavasti tosiaan yritykset myös muualla Suomessa innostuisivat tämän kaltaisten tapahtumien järjestämisistä! :)

      Poista