sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Mennään naimisiin- häämessut ja blogimiitti

Tiedän, olen auttamattomasti myöhässä tämän postauksen kanssa. Työpaikan vaihtaminen ja talviloma Floridassa ovat täyttäneet kalenterini viime viikot, joten toivottavasti näillä verukkeilla saan anteeksi tämän postauksen tekemisen venymisen! Osallistuin tosiaan Helsingin Wanhassa satamassa pidettäville Mennään Naimsiin- häämessuille 13.1. Olimme sopineet kaasoni kanssa jo kauan aikaa sitten menevämme näille messuille, mutta minulla oli kunnia saada osallistua kyseisessä tapahtumassa myös hääbloggaajien miittiin.


Blogimiitti alkoi ihanalla aamupalalla, jonka Theron Catering oli meille loihtinut. Tarjolla oli jos jonkinlaista herkkua skumpan kera ja näillä sai kyllä vatsan täyteen messupäivän alkuun. Aamiaisen jälkeen kaksi hääpukuompelijaa kävi kertomassa meille hääpuvun teettämisestä. Itse en ole ajatellut pukuani teettää, mutta oli jokatapauksessa mielenkiintoista kuulla, että millaisesta prosessista tuossa onkaan kyse.







Seuraavaksi suuntasimme hääpukumuotinäytökseen, jota odotin etukäteen ehkä eniten messuilla. Pahoittelut ehkä blogini historian suurimassa kuvapläjäyksestä tässä yhteydessä, mutta tuossa näytöksessä oli vain niin paljon kauniita ja mielenkiintoisia pukuja niin itse morsiamille kuin häävieraille. Näytös oli mielestäni siis todella onnistunut ja mikä parasta suurin osa puvuista oli todella sellaisia, jotka voisi kuvitella morsioiden valitsevan itselleen hääpuvuksi eikä siis tehty vain catwalkia varten.


 Tuon häämuotinäytöksen jälkeen meillä oli vapaata aikaa kierrellä messuilla, jolloin lähdimme kaasoni kanssa katsastamaan kunnolla messujen tarjontaa. Huomioni kiinnittyi erityisesti erilaisiin kattauksiin, joita oli messuilla näkyvillä runsaasti. Tuossa kolmannessa kuvassa on mielestäni todella hauska idea, jossa vieraan "nimikyltti" on tehty puusta! Tämän toteuttaminen yli 100 hengelle saattaa tosin olla hieman työlästä :D

Hääpukujen ja huntujen hypistely oli myös messuilla ihanaa! Aiemmin olen ollut lähes varma, että en halua huntua osaksi häälookiani. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut etenkin katsoessani Say yes to the dress- sarjaa (kuka muu tunnustautuu tämän ohjelman faniksi?), että huntu kruunaa monen hääpuvun, joten mieleni on alkanut hiljalleen kääntymään tämän asian suhteen. Tästä on lähiaikona tulossa vielä tarkempaa postausta!


Olen jo jonkin aikaa pohtinut, että millaisen vihkisormuksen haluaisin kihlasormukseni kaveriksi. Kuten tuossa kihlasormuksestani kertovassa postauksessa kerroinkin niin minulle kihlasormus on nimenomaan se "pääsormus" ja sen hankalan muodon takia vihkisormuksen laittaminen samaan sormeen olisi vähintäänkin haasteellista. Halusin kuulla tähän myös ammattilaisten mielipiteitä, joten vierailimme messuilla monilla kultasepänliikkeiden pisteillä. Oikeastaan kaikki olivat samaa mieltä kanssani siitä, että kihlasormus saisi jatkossakin koristaa yksin vasenta nimetöntäni ja vihkisormuksen paikka tulee olemaan oikeassa kädessäni. Löysin messuilta muutamia varteen otettavia vihkisormuskandidaatteja ja tuo alla olevassa kuvassa näkyvä Sandbergin sormus nousi suosikikseni.

Messupäivän päätteeksi saimme mukaamme lahjakassin, josta paljastui Mennään Naimisiin- häälehtiä, Häitä päin- opas häiden suunnitteluun, muistivihko, pieni skumppapullo sekä Make Up Storen meikkejä. Lisäksi Sinelli oli muistanut meitä puisella sydänkyltillä, jonka voi tuunata mieleisekseen sekä tummansinisillä vieraslahjapusseilla. Saimme käydä messupäivän yhteydessä noutamassa Kultajousen pisteeltä kassin, jossa oli laukkukoru sekä tämä tyylikäs hopeinen Laukka- kaulakoru. Näistä lahjoista tuli kyllä todella hemmoteltu olo!

Tällaisia häämessutunnelmia siis tammikuulta. Kaiken kaikkiaan pidin näistä messuista ja niiden tarjonnasta kovasti ja tietenkin tuo mahtava blogimiitti kruunasi messupäivän! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti