tiistai 24. huhtikuuta 2018

Huikea hääblogipäivä

Viime lauantaina koitti vihdoin jo hetken aikaa innolla odotettu hääblogipäivä. Jotain keltaista- hääblogin Iira kyseli helmikuussa meiltä muilta hääbloggaajilta, että olisimmeko kiinnostuneet hääblogimiitistä jos hän alkaisi järjestämään sellaista. Kaikki ottivat idean innostuneita vastaan ja wau minkä päivän Iira saikaan meille aikaan hankkimiensa yhteistyökumppaneiden avulla. Varoitan jo näin etukäteen, että luvassa on melkoisen pitkä, mutta lukemisen arvoinen postaus!

Päivä alkoi mitä mahtavimmalla ohjelmalla, nimittäin twerkkaus-tunnilla HiMO Clubilla! Ilmeisesti meistä kukaan ei ollut kokeillut twerkkausta aiemmin (tai ehkä korkeintaan salaa yksin kotona) ja itse ainakin odotin tätä tuntia todella innolla. Meidän ohjaajana tunnilla toimi Emmi Heimola, joka onnistui luomaan tunnille hauskan ja rennon tunnelman. Lopputunnista alkoi tuntua jopa siltä, että pääsin jo hieman jyvälle hommasta! Twerkkauksesta on tullut viime aikoina yksi polttariporukoiden suosikkilajeista ja meidän tunnin loppuessa yksi polttarijengi odottelikin salin ulkopuolella oman tuntinsa alkua. Tämän kokemuksen perusteella voin todellakin suositella twerk-tuntia juuri tällaiselle porukalle ja ihan noin muutenkin. Hiki tuli pintaan ja hauskaa oli!

Seuraavaksi otimme suunnan kohti Radisson Blu Plaza- hotellia, jossa meille oli varattu tilaksi vaikuttava Juhon Sali & Kirjastobaari. Saimme hotellin henkilökunnalta lämpimän vastaanoton ja pian pääsimmekin cokctail-palojen kimppuun. Tosin ensin kaikkien piti tietenkin saada bloggaaja-tyyliin kuvata nämä pöydän antimet joka suunnasta ;)

Buffetpöydässä meitä tosiaan odotti hotellin keittiömestarin loihtimat herkulliset cocktail-palat, joista löytyi muun muassa skagen toasteja, erilaisia pateita, savulohta, raakakakkuja, juustoja sekä pöydän kruununa tuo Kakkuhelmen meille tarjoama vaaleanpunainen unelma Harvoin sitä näkee näin kaunista kakkua!

Tähän väliin on muuten pakko sanoa, että jos ihmettelette miksi täällä blogissani on kerrankin näin upeita ja ammattimaisia kuvia niin kaikki kiitos ja kunnia kuuluu Valoisia kuvia- kuvaajille Ilonalle ja Astalle, jotka taltioivat meidän hääblogipäivän. Nämä hauskat ja positiiviset naiset onnistuivat todellakin tallentamaan monet ihanat hetket tuolta päivältä.

Varsinaisen ruokailun jälkeen nautimme vielä jälkiruoista ja niiden lomassa mukaan astui myös muita päivämme yhteistyökumppaneita. Suuntasimme Siirin kanssa ensimmäiseksi Glitternistin pisteelle elämämme ensimmäiseen glittermeikkiin. Olin odottanut tätä etukäteen jo todella innolla, sillä kuka nainen nyt ei rakastaisi edes pientä säihkettä? Itse toivoin kullan/ruusunkullan sävyistä glittermeikkiä ja voi pojat miten hieno siitä tulikaan! Hieman kirpaisi pyyhkiä tuo upea luomus kasvoilta illan päätteeksi, mutta päätin kuitenkin luottaa tähän ammattilaisen neuvoon ellen haluaisi herätä seuraavana aamuna sänky vuorattuna glitterillä. Vaikka ehkä se ei olisikaan ollut yhtään hullumpi herätys!

Jos muuten glittermeikin tekeminen houkuttelee niin saimme Glitternistiltä teille lukijoille kaksi huikeaa alekoodia. Koodilla HÄÄNISTI saa 25% alennuksen heidän verkkokauppansa tuotteista 30.6 asti ja päälle vielä ilmaiset toimituskulut yli 20€ tilauksiin näpyttämällä koodin GSPOT. Itse laitoin juuri edellispäivänä vappuglitterit tilaukseen.

Seuraavaksi siirryimme askartelupisteelle, jonne Charlotta oli sponsoroinut meille jos jonkinlaista hääteemaan sopivaa askartelutarviketta. Itse taisin kyllä enemmän keskittyä höpöttelyyn ja näiden tarvikkeiden tutkailuun kuin itse näpertelyyn. Sinänsä pidän kyllä askartelusta, mutta tämä silti vahvisti itselläni ajatusta siitä, että ainakaan hääkutsuja en alkaisi itse väkertämään. Muiden häihin tulevien paperituotteiden kohdalla pitänee vielä miettiä asiaa.

Seuraavaksi saimmekin hypätä kampaajan penkkiin kun kaksi kampaajaa TS-Salongilta olivat tulleet tekemään meille kampauksia. Näiden taitavien naisten käsissä syntyi kaikkea klassisista kiharoista, upeisiin letteihin ja nutturoihin. Tältä pisteeltä moni sai varmasti ideoita omaa hääkampaustaan varten. Itse annoin kampaajalle aivan vapaat kädet ja minulle syntyi rento kiharainen niskanuttura.

Lopuksi Ilona ja Asta ottivat meistä vielä sekä yksilö- että yhteiskuvia kun kaikki olivat saaneet kimalteet naamaan ja hiukset kuosiin. Heillä oli myös käytössään drone, joka mahdollisti hauskat ryhmäkuvat ilmasta käsin. Tilavarauksemme loputtua kello kuuden aikoihin jatkoimme vielä osan jengistä kanssa hotellin aulabaariin lasillisille höpöttelemään.

Mukaan päivästä saimme ihanien muistojen lisäksi lahjakassin, josta löytyi Make Up Storen luomiväri, Glitternistin glitterpurnukka, alennuskupongit Ateljé Tuhkimotarinaan, suklaata häästressin lievitykseen Mennään Naimisiin- lehdeltä, sukkanauha Niinattarelta, Milestone the Orginal Wedding Cardsit Kiddexiltä sekä Amikan hiustuotteita. Kaunis kiitos teille kaikille näistä upeista tuotteista!

Hääblogipäivässä mukana olivat mukana:

Siiri- From Bennet to Bingley
Iira- Jotain keltaista
Krista- Kristallihäät
Sande- Enää ei voi vaihtaa
Hanna- Tyttö tahtoo
Tanja- Always Yours
Salla- Some people are worth melting for
Anniina- Something Gold
Sara- Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
Elina- Misery Business The Wedding
Ida- Ida's daydream
Essi- Häämimmit

kuvat: kaikki Valoisia kuvia paitsi kuvat 1, 4, 16 ja 21

Ei voi muuta sanoa kuin, että isot kiitokset kanssabloggaajille ja yhteistyökumppaneille tästä mahtavasta päivästä. Monet kommentoivatkin tuon päivän aikana, että tämä tuntui jonkinlaisilta pre-polttareilta ja olen kyllä ihan samaa mieltä! Tämä lauantai jätti hymyn huulille pitkäksi aikaa ♥

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään askartelusta normaalisti, mutta hääkutsuja en missään nimessä halunnut ruveta itse tekemään, eli samoilla linjoilla. :D

    Pakko mainita, että kun selailin uudempia Valoisia Kuvia niin silmään osui kuvat susta ja Siiristä: näytätte niin ihanan onnellisilta noissa teidän yhteiskuvissa! :)

    Nämä olivat kyllä ihan kuin pre-polttarit, varsinkin kun minullahan ne häät kohta koittaa, apua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyvä etten ole ainoa tässä kutsuasiassa! :D
      Meillä kyllä oli Siirin kanssa hauskaa noita kuvia ottaessa ja ihanaa jos se välittyi niistä muillekkin :) naureskelimme joillekkin kuville, että näytämme suorastaan kihlaparilta kukkien ja skumppalasien kanssa :D

      Sinulla kyllä onkin jo syytä pieneen polttarijännitykseen! Odotan innolla postausta niistä sitten ;)

      Poista