sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Glittermeikkaaja häihin?

Kimalluksella jatketaan nimittäin nyt siirrytään glitterillä kuorrutetuista kengistä glittermeikkiin! Hääblogipäivänä innostuin nimittäin aivan toden teolla glittermeikeistä, jolloin päätin hankkia pari kimallepurkkia myös itselleni.

Tilasin Glitternistiltä neljän glitterin paketin nimeltä Mermaid. Täytyy kyllä sanoa, että aikamoinen valinnan vaikeus meinasi iskeä noita sivuja selatessa kun ihania vaihtoehtoja oli niin paljon. Tilasin samalla glittereiden kiinnittämistä varten vaseliinia sekä glitterliimaa, jolla saisin Hääblogipäivän meikistä talteen ottamani isommat "jalokivet" paremmin kiinni.

Hieman kyllä jännitti, että tulisiko tästä ensimmäisestä kokeilustani yhtään mitään vai vajoaisinko tämän homman kanssa vain epätoivon alhoon koko naamani ollessa kuorrutettu epämääräisellä kasalla kimallusta. Mutta eipä auttanut kuin lähteä rohkeasti kokeilemaan!

Ja onneksi kokeilinkin, sillä olin tähän lopputulokseen todella tyytyväinen. Meikki oli yllättävän helppo tehdä ja keräsi vapun kanssajuhlijoilta useampia kehuja illan aikana. Jos siis glittermeikin kokeileminen yhtään houkuttaa niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Glittermeikkaajan kanssa jutellessani hääblogipäivässä kävi ilmi, että he tekevät myös hääkeikkoja tai oikeastaan mitä tahansa yksityistilaisuuksia. Tämä vapun onnistunut glitterpläjäys on innostanut minua vain entisestään miettimään, että glittermeikkaaja voisi olla mitä mahtavin ohjelmanumero meidän häihin. Ainakin kaikki naispuoliset ystäväni ovat innostuneet ideasta kun olen asiasta heiltä kysellyt.

Olen pohtinut, että hyvä ajankohta glittermeikkaajalle häissä voisi olla häävalssin ja muutaman perinteisemmän valssikappaleen jälkeen ennen varsinaista "bile-osuuden" alkua. Tämä voisi toimia lisäboostina juurikin tuon juhlatunnelman nostattamiseen. Toivon vain, että mahdollisimman moni juhlavieras uskaltautuu morsiamen esimerkin saattelemana glittermeikkaajan tuoliin. Seuraavaksi ajattelinkin alkaa kyselemään tarjouksia glitterhääkeikasta, jolloin voi sitten tosissaan alkaa punnitsemaan, että löytyykö meidän hääbudjetista sijaa tällaiselle ylimääräiselle, mutta varmasti hauskalle ohjelmanumerolle.

Millaisia fiiliksiä teissä herättäisi glittermeikkaaja häissä? Menisittekö innolla koristamaan itseänne kimalluksin vai luuletteko, että jättäisitte moisen välistä?

4 kommenttia:

  1. Mahtava idea! Ja juuri sopiva bilefiiliksen nostattaja. Minä ainakin menisin meikattavaksi. :) Kauniin olet kyllä saanut tuosta itse tekemästäsi meikistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva, että tämä idea saa kannatusta ja kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Siis tiedätkö mulla tuli hääbloggaajapäivässä ihan samanlainen himo varata glitterimeikkaaja meidänkin häihin, mutta se nyt sitten sai luvan jäädä kun aikataulut sun muut ohjelmanumerot on jo lyöty lukkoon. Ihana idea kuitenkin, toivottavasti päädytte varaamaan teidän häihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tämän täytyy siis olla oikeasti hyvä juttu jos en ollut ainoa, jota tämä idea alkoi houkuttamaan ;) Itsekin toivon, että saamme jonkun glittermeikkaajan kanssa aikataulut ja tietenkin budjetin kohtaamaan, että tämä toteutuisi :)

      Poista