sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Unelmien hääkengät - check!

Kuten otsikko paljastaakin niin olen tällä hetkellä unelmieni hääkenkien onnellinen omistaja ♥ En ole tainnut hääkengistä yleensäkkään täällä blogin puolella aiemmin mainita. Yksi tärkeimmistä kriteereistäni hääpopoille oli, että niissä olisi korkoa, mutta ei kuitenkaan yli 10cm. Minusta ei saisi tekemälläkään tennarimorsianta, sillä korot vain luovat itselleni todellisen juhlan tunteen. Lisäksi kenkien tulisi tietenkin olla mahdollisimman mukavat ja tukevat jalassa, jotta ne pysyisivät hyvin mukana tanssin pyörteissä. Olin etukäteen pohtinut, että joko hääkenkäni olisivat kastia "ihan kivat", joiden ei tarvitsisi palvella enää hääjuhlan jälkeen (tällöin sen tulisi näkyä myös hinnassa) tai sitten häät olisivat täydellinen (teko)syy unelmieni kenkien ostamiseen, jolloin ne voisivat olla luonnollisesti arvokkaampi hankinta kun käyttöä tulisi takuuvarmasti myös häiden jälkeen.

Halusin hankkia hääkengät ennen kesää, jolloin ajattelin aloittaa hääpukujen sovittamisen. Muutamalta sivustolta katselin hääkenkiä, jotka olivat lähinnä tuota "ihan kiva"- kategoriaa. Aika nopeasti klikkailin kuitenkin itseni Minna Parikan nettisivuille. Olen jo vuosia haaveillut Parikan Raquel- kengistä ja kun entinen kollegani kehui niitä erinomaisiksi hääkengiksi niin ajattelin katsastaa noiden kenkien nykyisen värivalikoiman. Valkoisina näitä kenkiä en halunnut, sillä niille tuskin tulisi enää heidän jälkeen käyttöä. Punaisista pidän noin muuten, mutta jotenkaan ne eivät tunnu omiksi hääkengikseni ihan sopivilta. Sen sijaan iskin silmäni Raqueleihin sävyssä pink glitter (ylemmässä kuvassa ensimmäisinä) ja ajattelin, että myös hopea glitterisille täytyisi antaa mahdollisuus. Noissa pinkeissä minua houkutti myös se, että niitä saisi juuri omassa kengänkoossani, joka on 39,5. Törmään nimittäin usein kenkiä ostaessa ongelmaan, että koko 39 on liian pieni, mutta 40 liian iso.

Muutama viikko sitten olimme äitini kanssa pyörimässä Helsingin keskustassa. Tällöin ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki käydä samalla katsomassa näitä kenkiä ihan paikan päällä kun olisi makutuomarikin mukana. Pinkin ja hopeisten kenkien lisäksi liikkeeseen oli juuri tullut uutena värinä tuollainen huurteinen vaaleanpunainen. Arvaatteko, että mihin näistä kengistä lopulta päädyin?

Kyllä se vain niin oli, että nämä alkuperäiset suosikkini ihastuttivat myös livenä eniten. Tämä oli itselleni pieni lottovoitto senkin vuoksi, että nämä kengät olivat näistä ainoat, joista sai myös puolikkaita kokoja. Nimittäin näissäkin kengissä oli niin, että ainoastaan juuri tuo koko 39,5 oli itselleni sopiva.

Ja ovathan nämä kengät nyt aivan ihanat. Vähän överit, mutta ihanat! Nämä ovatkin ensimmäinen hankinta omaan häälookkiini. Nyt on reilu vuosi aikaa ajaa näitä sisään suurta päivää varten. Kuka muu tunnustaa tekevänsä tätä siivoammalla kotona uudet kengät jalassa?

Onko muilla morsiammilla jo hääkengät hankittu ja minkä tyylisiä kenkiä te olette katselleet? :)

10 kommenttia:

  1. Noi on upeat!! Väri on täydellinen ja malli on täydellinen, aivan järjettömän ihanat! Itse himoitsin hääkengiksi pitkään Parikan pinkkejä glitteröityjä Jackie-kenkiä, mutta kun himo hiukan laantui ja nykyisen hääkenkäni osuivat sopivasti vastaan, luovuin suunnitelmasta. On noissa Parikoissa silti vaan sitä jotain erityistä, ah <3 Erittäin hyvä valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! :) Nämä kengät kyllä veivät minunkin sydämeni heti kun näin ne Parikan nettikaupassa ♥ Täytyi ihan käydä katsomassa, että millaiset hääkengät sinulla on. Todella kauniit nekin! Näyttävät supermukavilta ja tuo hopeinen korko on ihana yksityiskohta.

      Poista
  2. Komppaan Kristaa, kertakaikkiaan upeat kengät!! ja ihana tuo väri johon päädyit, kyllä kelpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy kyllä sanoa, että näissä jos missä kelpaa astella kohti alttaria ♥

      Poista
  3. Ihanat! :) Ja siivoaminenhan on ihan parasra koeajoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Olen jo nyt kaksi kertaa ehtinyt siivota nämä jalassa ja on se puunaaminenkin hieman hauskempaa kun aina katsoessa jalkoja alkaa hymyilyttämään :D

      Poista
  4. Oi, nuo sun kengät on kyllä niin söpöt! Itselleni vaaleanpunainen + glitter on normiarjessa aika vieraita, mutta hääkengissä ne toimivat todella hyvin! Omat hääkenkäni kallistuivat kuitenkin tästä syystä enemmän sinne "edullisesti ihan kivat" -kategoriaan, koska en jotenkin nää itseäni kovinkaan usein käyttämässä vaaleanpunaisia korkkareita. Nämä sun Parikat on kuitenkin varmasti sellaiset, jotka ei kovin helposti unohdu kaapin perukoille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakaan näitä tuskin tulee näkymään normiarjessa, sillä oma pukeutumistyylini on melko klassinen. Juhliin jos toisiinkin nämä kyllä tulevat varmasti pääsemään, jolloin yhdistäisin nämä luultavasti johonkin simppeliin mekkoon niin, että kengät olisivat se asun katseenvangitsija :)

      Poista
  5. Moikka, tulisiko nää sun kengät myyntiin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! En ajatellut myydä kenkiäni häiden jälkeen :)

      Poista