torstai 5. joulukuuta 2019

Salakapakka häissämme


Jo ensimmäisellä kerralla hääpaikalla käydessämme kiinnitimme huomiota kartanon pihalle sijainneeseen lehtipaviljonkiin. Melko nopeasti keksimmekin, että sinne olisi hauska rakentaa tunnelmallinen pieni salakapakka ja sikaribaari.

 Pohdimme drinkkibaarille useampaakin eri konseptia, mutta lopulta päätimme mennä gin & tonic- painotuksella ja mukaan laitoimme muutaman pullon ruskeita viinoja lähinnä sikareiden kaveriksi. G&T-baaristamme löytyi siis kolmea eri giniä ja tonicia.

G&T-baariin vuokrasimme BAR-valokirjaimet somistevuokraamosta, joka toimi ihan kätevästi. Muita somistuksia baaripöydässä olivat hääkirpparilta löytämäni tekoköynnökset, joiden olin kyllä alun perin ajatellut tulevan pöydän reunaan kiinni. Jouduimme kuitenkin jättämään baaripöydän pystyttämisen cateringin huoleksi lauantaille, sillä perjantaina sateita oltiin luvattu vielä pitkin iltaa. Ilmeisesti tieto baarin koristelun osalta ei ollutkaan kulkenut ihan täydellisesti cateringin omistajalta työntekijöille, sillä koristeet oli vain jätetty pöydän päälle. Onneksi yksi toimelias bestman oli sitten asettelut noita köynnöksiä edes vähän nätimmin baaripöydälle. Baarissa meillä oli tarvikkeina lasisissa purkeissa pillejä sekä drinkkitikkuja ja yksi viinamitta.

Mitasta huolimatta drinkkejä oli kuitenkin ilmeisesti tehty melko vapaalla kädellä, sillä salakapakkamme oli ehtinyt olla vain reilun tunnin auki kun yksi bestmaneista ilmoitti, että ginit ovat aivan juuri loppumassa. Emme olisi ikinä uskoneet, että noin moni vieraista innostui tuolla G&T-baarissa käymään. Vaikka ihan hetken harmittelinkin ginien nopeaa loppumista niin ehkä oli loppupeleissä hyvä ettei niitä ollut enempää, sillä olimme ylimitoittaneet muiden juomien määrän aika roimasti, vaikka niitäkin kului hyvään tahtiin illan mittaan. Drinkkibaariin vietiinkin sitten ginien loputtua muita juomia tilalle.

Myös sikareiden menekki oli kohdillaan ja on ollut hauska kattoa kuvista, että aina välillä tuo lehtipaviljonki oli ihan täynnä porukkaa. Selkeästi tämä oli siis oikein toimiva konsepti ainakin meidän häissä.


Kuvat: Joni Alhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti