torstai 12. joulukuuta 2019

Kaasojen ja bestmanien kiitoslahjat

Kaasojen ja bestmanien lahjat ja niiden tarpeellisuus tuntuvat herättävän jonkin verran keskustelua ainakin Facebookin hääryhmien perusteella. Me olimme sopineet etukäteen, että maksaisimme kunkin kaason mekosta 50€ ja heidän meikkinsä hääpäivänä. Näiden lisäksi halusin antaa jonkin pienen kiitoslahjan heille ja samoin Matias bestmaneilleen.

Päädyin kokoamaan kaasoilleni pienet lahjapussit, joissa olisi häiden aattoa ja hääamua varten kivoja pieniä juttuja. Halusin, että saisimme hengailla tuon edellisen illan ja aamun ihanissa aamutakeissa, jotka olisivat sellaiset, joita tytöt toivottavasti haluaisivat käyttää vielä häiden jälkeenkin. Tämän vuoksi en halunnut aamutakkeja, joissa olisi lukenut pelkkä "bridesmaid" tai jotain vastaavaa. Innostuin Etsystä löytämistäni personoiduista aamutakeista, joissa jokaisen nimen alkukirjainta koristi kaunis kukkakuvio ja oma nimi. Tuon nimen alapuolella olevan Bridesmaid- tekstin olin itseasiassa alunperin pyytänyt jättämään kokonaan pois, mutta ainakin tytöt vakuuttelivat, että tuo teksti ei haittaa takin jatkokäyttöä.

Kassiin sujahti myös pikkolopullot skumppaa (paitsi yhdelle siideri makunsa mukaan), korealaiset kangaskasvonaamiot sekä käsintehtyjä belgialaisia suklaakonvehteja. Näitä pikkulahjoja oli mielestäni hauska koota ja tytötkin tuntuivat olevan mielissään mikä tietenkin oli pääasia.

Bestmaneille puolestaan Matias halusi ostaa isot ja laadukkaat kylpypyyhkeet häitä edeltävän illan saunomista varten. Sen lisäksi itse hääpäivää varten pussukoista löytyi tummansiniset henkselit, rusetti ja taskuliina. Loppujen lopuksi bestmaneilla oli kaksikin rusettia, joista valita, sillä Matias oli aiemmin tilannut yhdet rusetit netistä, mutta kun muutamaa päivää ennen häitä näytti siltä etteivät ne ehtisi ajoissa perille niin Matias kävi ostamassa toiset kaupasta. Kuitenkin rusetit kolahtivat postilaatikkoon vielä samana iltana, joten pojat saivat ainakin valinnan varaa!

Minusta jonkinlainen kiitoslahja on kiva ele kaasoille ja bestmaneille, oli kyse sitten ihan vain suklaarasiasta tai jostain isommastakin lahjasta. Mitä mieltä te olette tästä konseptista?

P.S. Nyt on käynnissä tammikuun Love Me Do-häämessujen nimeämiset Vuoden hääblogi-äänestykseen. Jos mielestäsi blogini ansaitsisi paikan tuossa äänestyksessä niin voit antaa äänesi TÄÄLLÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti