sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Häätapahtuma With Love

Viikko sitten lauantaina huristelimme Siirin kanssa Espoosta kohti Vanajanlinnaa ja Häätapahtuma With Lovea. Olimme myös ilmoittautuneet ennen varsinaista tapahtumaa olevaan kutsuvierasosuuteen, jossa näkyikin paljon tuttuja ja myös muutama uusi hääbloggaajatuttavuus.

Olimme paikalla Vanajanlinnassa hyvissä ajoin, joten meillä oli aikaa tutustua jo etukäteen linnan kauniiseen pihaan sekä sisätiloihin. Varsinainen ohjelma alkoi herkullisella buffet-lounaalla.

Jokaisen pöydistä lounaalla oli toteuttanut eri hääsuunnittelija, joka oli mielestäni hauska tapa tuoda esiin eri kattaustyylejä. Omat suosikkini kattauksista olivat nuo kahdessa viimeisessä pöytäkuvassa olevat, joista ylempi oli Bliss Wedding & Party Planningin käsialaa ja alempi Parone Desingin. Lounaan yhteydessä saimme myös nauttia hääpukumuotinäytöksestä kun Miss Suomi- finalistit esittelivät meille Heidi Tuiskun hääpukuja. Ihastuin etenkin tuohon yllä olevassa kuvassa olevan puvun selkämykseen. Niin kaunis!

Lounaan jälkeen siirryimme Vanajanlinnan pihalla olevaan paviljonkiin, jossa varsinainen häätapahtuma pidettiin. Saimme tutustua rauhassa eri näytteilleasettajien pöytiin ennen tapahtuman aukeamista muille kävijöille. Tästä järjestelystä pidin kovasti, sillä eri yritysten edustajien kanssa sai jutella oikeasti rauhassa ilman jonottamista. Häämessuihin verrattuna tapahtuma oli melko pieni, mutta ei tuonne paviljonkiin olisi enempää näytteilleasettajia mahtunutkaan. Oma suosikkini kojuista oli Crocus Paperin, jossa oli paljon inspiroivia paperituotteita häihin.

Paviljongissa huomion keskipisteenä oli väkisinkin Say It With A Caken ja Urjalan Makeistukun upeasti toteutettu herkkupöytä. Saimme myös maistiaiset kahdesta kakusta, jotka olivat kyllä molemmat todella hyviä! Pienen pettymyksen kuitenkin aiheutti tapahtuman kutsussa mainittu herkkubuffet, jota me emme ainakaan tuolta löytäneet, ellei sillä sitten tarkoitettu juuri noita kakkuja.

Tapahtuman aikana järjestettiin opastettuja kierroksia Vanajanlinnan juhlatiloissa, joista oma suosikkini oli yllä olevissa kuvissa näkyvä Rytisali, jonka Juhlahumua- yritys oli koristellut todella kauniisti. Tuollainen shamppanjalasitorni olisi kyllä meidänkin häihin niin ihana ♥

Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että en ymmärtänyt alkuunkaan noita linnan juhlatiloissa olleita nuhjuisia kokolattiamattoja. Miten upea tuo ylemmässä kuvassakin oleva juhlasali olisi kauniilla parketilla tai lautalattialla? Tällaisella pienellä muutoksella juhlatiloista saisi mielestäni paljon arvokkaamman näköiset. Hääsviitissä makuuhuoneessa oli kaunis harmaa lautalattia, mutta olohuoneen puolella taas tuo vihreä kokolattiamatto. Lattia on kuitenkin sen verran hallitseva asia tilassa kuin tilassa, että näistä joudun antamaan Vananjanlinnalle miinuksen.

Heidi Tuiskun kauniita hääpukuja pääsi ihastelemaan vielä linnan Allassalissa sekä paviljongissa pidettävässä muotinäytöksessä. Yleensä en pidä kaksiosaisista hääpuvuista, mutta tässä näytöksessä olleet hieman boheemit kaksiosaiset puvut olivat ehkä jopa suosikkejani.

Linnan pihasta löytyi aivan upea vihkipaikka kahden suuren puun alta, josta oli hienot näkymät edessä siintävällä järvelle. Jos vihkimisen haluaa suorittaa juhlapaikalla niin hyvän sään sattuessa tuo olisi todella idyllinen paikka sanoa tahdon.

Kotiinviemisiksi tapahtuman kutsuvieraat saivat goodie bagin. Meillä hääkoristeissa tulee olemaan jonkin verran ruusukultaa, joten nuo pillit sopivat ihan täydellisesti häihin tulevaan drinkkibaariin. Nuo Urjalan Makeistukun suklaa-lakritsipallot olivat muuten niin hyviä, että ajatus karkkibuffetista meidän häihin alkoi hieman nostaa päätään. Ehkäpä noita voisi laittaa tarjolle hääkakun seuraksi? Pussista paljastunut kaunis sukkanauha oli myös kiva ylläri varsinkin todettuani, että se ei hankaa eikä kutise reittä vasten, joten siinä voisi hyvinkin olla potentiaalinen hääpäivän sukkanauhaehdokas.

Kiitos vielä Häätapahtuma With Lovelle kivasta päivästä Vanajanlinnassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti