sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Hääpukuja sovittamassa Niinattaressa

Glamourin sovitusajan jälkeen kiirehdimme niin ikään Töölössä sijaitsevaan Niinattareen. Paikan päällä jouduimme hetken odottamaan oman myyjäni vapautumista, sillä liikkeessä kävi tuona lauantaina melkoinen vilske ja vilinä. Sain käteeni kasan vihreitä muovirinkuloita, joilla saisin myyjää odotellessani merkitä rekistä ne puvut, joita haluaisin sovittaa.

Valikoimasta Niinattarelle täytyy antaa pisteet, sillä tarjolla oli jos jonkinlaisia pukuja. Tämä tosin aiheutti myös sen, että liike tuntui lähes ratkeavan liitoksistaan kun joka paikka oli niin täynnä pukuja. Koin itse melko hankalaksi selata pukuja täysissä rekeissä kun monien mekkojen yläosat olivat vielä muovisen suojapussin sisällä, joten mieleisten merkitseminen rinkuloilla ei ollut ihan helppo homma. Kuulin myös toisen morsiamen tuskailevan vieressä saman asian kanssa.

 Myyjän vapauduttua sanoin hänelle heti, että merkitsemiäni pukuja voisi myös vaihtaa toisiin jos hänelle tulisi joitain osuvampia mieleen ja kerroin, että millaisista puvuista pidän. Minua palvellut myyjä oli kyllä todella ystävällinen ja mukava, mutta tuntui, että jouduin itse ohjailemaan sovitusta aika paljon ja kysymään myyjältä vaihtoehtoisia pukuja, jotka olisivat lähempänä sitä mitä olin hääpuvulta hakemassa. Onneksi tällöin myös sain parempia pukuja sovitettavaksi.

Yleistunnelma sovituksessa oli kiireinen, sillä paikalla oli muitakin morsiamia makutuomareineen yhtä aikaa ja tilat olivat todella ahtaat. Niinatar on ilmeisesti vuoden vaihteessa muuttamassa isompiin tiloihin Helsingin keskustaan ja täytyy sanoa, että se on tämän liikkeen kohdalla erittäin paikallaan. Muutenkin liike kaipaisi mielestäni hieman ilmeen kohotusta, sillä yleisvaikutelma oli melko nukkavieru. Uskoisin kyllä tämänkin asian parantuvan uusien liiketilojen myötä.

Löysin Niinattaresta useamman kauniin puvun, mutta en yhtäkään sellaista, jota olisin vakavasti jäänyt harkitsemaan hääpuvukseni. Pukujen kuvaaminen oli ihmismäärän ja tilojen ahtauden vuoksi hankalaa, joten kuvasaldo kyseisestä liikkeestä ei ole sen vuoksi kovin kummoinen.

En sinänsä ollut pettynyt sovituskokemukseeni Niinattaressa, sillä olin osannut kuulemani perusteella varautua siihen. Silti täytyy sanoa, että sovituksessa olisi ollut miellyttävämpi tunnelma jos edes tilaa olisi ollut vähän enemmän. Ison valikoiman lisäksi Niinattaressa kiva juttu on laaja hintahaarukka ja usein toistuvat tarjouspäivät eli täältä voisi löytää puvun oikeasti edulliseen hintaan.

6 kommenttia:

  1. Ah, mikä upea selkä tuossa sovittamassasi puvussa! Kiva lukea sovituskokemuksia, etenkin kun en malttaisi odottaa kevättalveen jolloin itse ajattelin aloittaa puvun metsästyksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa oli kyllä tosiaan ihana selkä ❤️ Kiva, että näistä postauksista on iloa, juuri sitä toivoinkin, että nämä hyödyttäisivät etenkin niitä, joilla oman mekon etsintä on vielä edessä 😊

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos paljon! ❤️ Juuri rehellisiä arvioita omaan kokemukseen perustuen haluankin kirjoittaa 😊

      Poista
  3. Vitsit sulle sopii varmasti ihan mikä tahansa puku! Aivan upea tuokin jota kuvassa sovitat :) Mulle jäi kieltämättä jopa hieman negatiiviset fiilikset Niinattaresta. Kuten sinäkin kirjoitit, oli pukuja ihan älyttömän paljon liian pienessä tilassa ja ainakin mulle tuli vähän kirpparifiilikset kun kaiveli niitä "muovipusseissa" olevia pukuja rekeissä. En todellakaan odottanut mitään eksklusiivista palvelua, mutta jos nyt sovittaa lähes 2000 euroa maksavaa pukua niin olisi ihan kiva päästä siihen peilin eteen katsomaan :D Noh, ehkä vähän karrikoidusti sanottu, mutta kuitenkin. Ihan ehdoton juttu siis liikkeelle, että muuttavat suurempiin tiloihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Salla 😊❤️ hyvin kyllä sanottu, nimittäin itselleni tuli ihan samankaltaisia fiiliksiä tuossa liikkeessä.

      Poista