sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Mitä kotoa löytyvää tavaraa hyödyntää häissä?

Häähankinnoista puhuttaessa usein tuntuu, että esimerkiksi kaikki koristeet pitää erikseen hankkia nimenomaan hääjuhlaa varten. Ryhdyinkin tässä yksi päivä pohtimaan, että mitä kaikkea meiltä kotoa löytyvää tavaraa voisi häissä hyödyntää ja löysinkin muutamia kivoja juttuja, jotka ajattelin tässä postauksessa esitellä.

Yllä olevassa kuvassa näkyvä shamppanjacooler voisi tulla meidän hääparin pöytään tai johonkin sen viereen viilentämään meidän kuohuvaa.

Meiltä löytyy kotoa yhteensä seitsemän kappaletta kirkkaanvärisiä Mariskooleja. Jos hääkakun seuraksi haluaa laittaa tarjolle esimerkiksi karkkeja tai pieniä keksejä niin nämä sopisivat hyvin siihen tarkoitukseen ja ovat vielä kauniin näköisetkin.

 Meiltä löytyy ennestään kaksi hanallista lasiastiaa, jotka on ostettu aiempia juhlia varten. Nämä siis tulevat häihimme joko boolia tai vettä varten ja noiden lisäksi olemme hankkineet hääkirppikseltä kaksi hieman isompaa samantyylistä hana-astiaa.

Meillä on tällä hetkellä takapihan oven vieressä kori fleecehuoville, joita voi käyttää iltojen viiletessä kun istuskelee pihalla. Nuo huovat ovat kuitenkin olleet sen verran vähäisessä käytössä, että ajattelin ottaa ne tuosta meidän olkkarista pois ja säästää häihin asti, jotta vieraat voivat niitä halutessaan hyödyntää.

 *Pienempi ruusulaatikko on saatu Infinity Flower Collectionilta*

Infinity Flower Collectionin kauniit ruusulaatikot pääsevät meillä koristamaan juhlapaikan sivupöytiä, esimerkiksi korttilaatikon viereen. Nämä ruusut on siis keräämisvaiheessa käsitelty siten, että ne säilyvät hyvinä parhaimmillaan useamman vuoden ja näyttävät sekä tuntuvat aivan eläviltä ruusuilta eli näitä ei ole kuivatettu. Meillä on ollut tuo isompi laatikko nyt vuoden ja ruusut ovat edelleen aivan uudenveroisessa kunnossa. Nämä ruusulaatikot ovat mielestäni hyvä ratkaisu siihen kun moni miettii, että ei viitsisi panostaa häissä tuoreisiin kukkiin rahallisesti kovin paljon, sillä niistä on iloa niin lyhyeksi aikaa. Nämä kukat nimittäin ainakin ilahduttavat vielä pitkään häidenkin jälkeen.
 
Nyt muuten Infinity Flower Collectionilla on kampanjahinnat vielä tämän kuun loppuun asti ennakkoon tilattavista tuotteista eli kun tämän kuun loppuun mennessä tekee tilauksen niin saa jouluksi kukat kotiin.

Oletteko te löytäneet kotoanne tavaroita, joita voisi hyödyntää häissä?

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, teiltä löytyy kyllä paljon kivoja asioita joita varmasti voi käyttää myös häissä! :) Itsekin pidän kovasti ajatuksesta, että kaikkia asioita ei aina tarvitse hankkia vartavasten häitä varten, vaan tässä voi hyvinkin hyödyntää kaikkea jo valmiiksi kaapista löytyvää! Ja tuo shamppanjacooler on ihana, tällaista toivon myös meidän pöytään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä voi tosiaan löytää omasta kodistaan vaikka mitä aarteita kun alkaa kaivelemaan kaappeja :) Shamppanjacooler on kyllä kätevä ja meillä useinkin käytössä erilaisissa illanvietoissa.

   Poista
 2. Vautsi, mä en oo kuullutkaan aiemmin tollaisista "kestokukista". Upean näköisiä, pitäisköhän hankkia kotiin... ;)
  t. Ida (jolla on jokin blogin linkittymisongelma näihin kommentteihin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan näille ruusuille kyllä lämpimät suosittelut! ♥ Leikkokukkia kun ei raaski ihan koko ajan ostaa niin nämä tuovat tuoreiden kukkien tuntua kotiin joka päivä :)

   Poista
 3. Mä olen myös sitä mieltä, että kannattaa aina tutkia ensin omat kaapit ennen kuin lähtee ostelemaan uutta. Meiltä löytyi valmiiksi kotoa mm. osa sipsibuffetin kulhoista sekä ottimista ja askarteluihin olen koittanut hyödyntää kaikkia papereita ja tarvikkeita aivan liian suureksi paisuneesta askartelukätköstäni. Teiltä löytyneet jutut on kyllä kivoja! Esim. tuollaisia vilttejä ei välttämättä tulisi ostettua ellei löytyisi jo ennestään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa! Tuntuu vain, että monet eivät muista kartoittaa kotoa löytyviä juttuja vaan häihin ostetaan usein kaikki härpäkkeet erikseen.
   Itsekin luulen, että vilttien hankkiminen jäisi muuten kun meillä on häät kuitenkin aivan keskellä kesää, mutta miksi niitä ei hyödyntäisi nyt kun löytyvät omasta takaa :)

   Poista