torstai 6. joulukuuta 2018

Anna Katarina Wedding Films

Jei! Vihdoin pääsen kirjoittamaan tämän postauksen, jota olen odottanut ja jännittänytkin koko syksyn. Minulla nimittäin on ollut jo kauan ennen omien häiden suunnittelua iso kiinnostus yleisesti ottaen hääalaa kohtaan ja aina välillä olen haaveillut tekeväni töitä jollain tapaa niiden parissa. Tässä häiden videokuvaamista käsittelevässä postauksessa kerroin, että olen harrastanut videoiden kuvaamista ja editointia noin 10 vuoden ajan lähinnä omaksi ilokseni. Kesän lopussa minulle syntyi ajatus, että miksi en yhdistäisi kiinnostustani hääalaa kohtaan tähän harrastukseeni. Tämän myötä perustinkin pieneksi sivutoimeksi itselleni Anna Katarina Wedding Filmsin.


Olen täysin itseoppinut videoiden tekijä ja tarkoitukseni ei olekaan tuottaa ammattitasoisia videoita. Olen kuitenkin vuosien varrella kehittynyt mielestäni paljon ja haluan kehittyä ja tehdä videoita vielä enemmän. Tämä olikin pääsyy tämän pienen puljuni perustamiseen. Lisäksi uskon ja toivon, että tällaiselle konseptille olisi kysyntää, sillä tuntuu, että monilla häiden videokuvaus jää haaveeksi ammattilaisten ymmärrettävästi korkeampien hintojen vuoksi, jotka liikkuvat noin 1000-3500 eurossa. Koska en ole ammattilainen niin hintanikin tulevat olemaan huomattavasti matalammat.


Ensimmäiset asiakkaani tänä syksynä olivat ihanat Sonja ja Joonas, joiden Vantaalla vietettyjä häitä pääsin kuvaamaan 20.10. Tämän parin tunnelmalliset syyshäät oli siis ensimmäinen hääkuvauskeikkani ja lopputuloksen näette tuossa yllä (suosittelen laittamaan videon koko näytön kokoiseksi ja valitsemaan korkeimman laadun). Tätä videota oli kaiken kaikkiaan hauska tehdä ja mitä tärkeintä niin hääpari oli todella tyytyväinen lopputulokseen.

Yritykseni sivut löytää tällä hetkellä Facebookista, Instagramista sekä Youtubesta. Jos pidit tuosta ensimmäisestä häävideostani ja häiden videokuvaus on pyörinyt mielessä niin tarjouspyyntöjä ja muita kyselyitä voi laittaa osoitteessaan akwedfilms(a)gmail.com.

18 kommenttia:

  1. Vau, siistiä! Ja ihana videokin. Me oltaisiin ainakin tämän perusteella voitu ottaa sut kuvaamaan, mutta löydettiin myös eräs harjoittelija toisaalta. Häävideon haluan ehdottomasti muistoksi, mutta ei tosiaan budjetti venynyt millään yli tonniin enää. Uskon, että vähän edullisemmalle kuvaukselle on kyllä paljon kysyntää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ♥ Lämmittää kyllä tämän aloittelevan häävideoijan mieltä tosi paljon :)

      Poista
  2. Vautsi, vähänkö hieno juttu!

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa 😍 ihana video, tunnelma kyllä välittyi 😊

    VastaaPoista
  4. Onnittelut! Konsepti kuulostaa erittäin hyvältä, koska juurikin tuossa budjetti ei kestä, mutta tekisi kuitenkin mieli videokuvaajaa -tilanteessa painimme itsekin ennen pelastavaa ystäväämme :D Tosi hieno logo myös! Täytyy katsoa tuo video illallla. (Nyt myöhästyy koulusta, jos venyttää aamua yhtään pidempään... ’:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Krista! :) Toivottavasti videokin miellytti :D

      Poista
  5. Vauu, hieno juttu! Harmi kun meidän häät meni jo, olisin muuten ehdottomasti ottanut yhteyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla ♥ Ihana kuitenkin kuulla, että olisitte voineet harkita minua kuvaajaksenne :)

      Poista
  6. Vau, ihan super hieno juttu! Videon perusteella vaikuttaa oikein hyvältä, videossa on ihana tunnelma ja se myös välittyy katsojille. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! ♥ Tällaisia kommentteja on kyllä mahtavaa lukea kun kyseessä on kuitenkin ihan ensimmäinen häävideoni :)

      Poista
  7. Vau, onnea uudelle yrittäjälle! Pitää ottaa itsekin video tarkempaan harkintaan, juuri tuollainen kevyt ratkaisu voisi toimia meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laita ihmeessä sähköpostia niin teen teille tarjouksen 😊

      Poista
  8. Voi ei, mulla on menny ihan ohi tämmönen hieno juttu. Upeeta! Laitan sulle ehdottomasti myös sähköpostia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva, että innostuit! 😍 Laita ihmeessä mailia tulemaan 😊

      Poista