lauantai 29. joulukuuta 2018

Hääpukuliike White Dress ja sen oikean mekon löytyminen

*tämä postaus on toteutettu yhteistyössä White Dressin kanssa*

Kuudes ja loppujen lopuksi viimeinen hääpukuliike, josta lähdin unelmieni pukua metsästämään oli Helsingin keskustan Stockmannin yläkerrassa sijaitseva White Dress. Liikkeestä löytyy hääpukujen lisäksi myös juhlamekkoja sekä asusteita kuten iltalaukkuja, kenkiä, koruja, pitsiboleroita, koristevöitä ja huntuja. Ensimmäisellä sovituskerralla sain katsoa liikkeen katalogeista mieleisiä pukuja sovitettavaksi, sillä noista kuvista on helpompi hahmottaa mekot edestä ja takaa kuin selata niitä vain rekeistä.
White Dressin liike on mielestäni tilana todella kiva ja viihtyisä. Liikkeestä löytyy kaksi sovitushuonetta ja suuren peilin edessä olevaa koroketta eli kerrallaan voidaan palvella kahta asiakasta. Sovitushuoneissa on reilusti tilaa niin, että peilailu onnistuu hyvin sielläkin, joka on oman kokemukseni mukaan melko harvinaista ainakin suomalaisissa hääpukuliikkeissä.  Isommalle korokkeelle kohdevalojen loisteeseen astuessa olo tuntuu vähintäänkin ylelliseltä.

White Dressin valikoimissa on Pronoviaksen, Kelsey Rosen, White Onen sekä Wattersin hääpukuja. Sovitin White Dressillä yhteensä viittä erilaista hääpukua eri merkeiltä. Tuo yllä oleva tyllihelmainen puku oli aivan keijukaismaisen kevyt päällä. Näkisin tämän tyylisen puvun nappivalinnaksi esimerkiksi rantahäihin. Alla oleva puku nousi puolestaan kaikista sovittamistani hääpuvuista yhdeksi suosikikseni. Kun mietin muita sovittamiani pitsipukuja niin tämä oli heittämällä mukavin päällä ja mielestäni kimallusta ja pitsiä oli juuri sopivassa suhteessa. Laahus oli tässä myös todella upea!

Mikä sai minut sitten kuitenkin päätymään juuri hääpukuuni? Tässä vaiheessa täytyy myöntää, että se olikin melkoinen musta hevonen. Valitsin mekon sovitettavaksi, sillä siinä oli muutama kiehtova elementti, mutta kokonaisuuden perusteella ihmettelen hieman itsekin, että edes valitsin sovittaa tuota pukua. Lähtökohtaisesti olin siis lähes satavarma ettei tuo mekko olisi kuitenkaan minua varten.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Kun astuin korokkeelle esitelläkseni puvun seurueelleni katsoin pukua ensin peilistä hieman huvittuneena ja ennen kuin huomasinkaan niin aloin pitämään näkemästäni kovasti. Tässä puvussa oli alusta lähtien niin hyvä olla. Puku oli kaunis ja tuntui sopivan napakalta päällä, mutta ei mistään kohtaa epämukavalta. Siinä oli helppo liikkua ja se näytti hyvältä myös istuessa. Tässä mekossa kiehtoi myös pieni yksityiskohta, joka tekee siitä hieman muunneltavan. Ensimmäistä kertaa sain kaipaamani morsian- fiiliksen hääpuvussa enkä olisi millään halunnut ottaa mekkoa pois päältäni. Lähdin liikkeestä aivan hymy korvissa, niin ihanan olon tuo mekko oli minulle saanut aikaan.

Vaikka hääpukuni kolahti jo ensimmäisellä kerralla enemmän kuin mikään muu niin halusin silti vielä pohtia asiaa rauhassa kotona ja tulla sovittamaan mekkoa vielä toisen kerran. Katselin kotona eri hääpukusovituksista ottamiani kuvia ja vertailin sitä tuohon mekkoon. Hetkittäin mietin, että uskallanko todella hylätä aiemmat ajatukseni siitä millaisen hääpuvun haluaisin ja lähteä tämän varsin erilaisen mekon matkaan.

Toinen sovituskerta sitten vahvisti, että pakko se on vain uskaltaa. Mekko tuntui yhtä omalta kuin esimmäisellä kerralla ja sai vatsaperhoset liihottelemaan. Sen verran voin paljastaa, että hääpukuni löytyi lopulta Pronoviaksen mallistosta, mutta tarkempi esittely on luvassa sitten häiden jälkeen. Vaikka hääpuvun etsiminen oli kaiken kaikkiaan hauska prosessi niin olen kuitenkin helpottunut, että se oikea mekko löytyi vihdoin. Ehdin jo hetken pelätä, että saanko missään puvussa sitä kuuluisaa morsian- fiilistä kun olin kuitenkin sovittanut jo kymmeniä mekkoja kuudessa eri liikkeessä. Iso kiitos vielä White Dressin ammattitaitoiselle henkilökunnalle, joka teki sovituksestani todella mielekkään kokemuksen ♥

6 kommenttia:

  1. Iskin silmäni näissä kuvissa tohon tyllihelmaiseen pukuun! <3 Tiedätkö että minkä hintainen se on? Meillä häät ensi vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kaunis mekko ❤️ En valitettavasti tiedä tuon hintaan. Kannattaa ottaa yhteyttä White Dressiin ja kysyä sieltä 😊

      Poista
  2. Ihanaa, että löysit sen "oikean" hääpuvun. <3 Odotan jo innolla, että saamme nähdä sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin odotan jo malttamattomana, että pääsisin käyttämään ja tietenkin esittelemään tuon ihanan mekon 😍

      Poista
  3. White Dressille suositus multakin, mäkin löysin pukuni sieltä! Toivottavasti kohta pääsis jo hakemaan mekon kotiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :) Teilläkään ei ole enää pitkä aika juhliin <3

      Poista