lauantai 15. joulukuuta 2018

Zazabella Helsinki

Täytyy tähän heti alkuun myöntää, että ennakko-odotukseni Zazabellasta eivät olleet kovin korkealla. Olin kuullut liikkeestä sekä hyvää että huonoa, joten mielikuvani oli melko ristiriitainen. Kuitenkin liikkeeseen sisään tullessani vastassani oli positiivinen yllätys. Mekkopaljoudesta huolimatta onnistuin heti bongaamaan kauniita hääpukuja ja niitä oli helppo selata rekeissä kun mekot oli jaoteltu mallin mukaan. Valitsin yhdessä myyjän ja seurueeni kanssa melko nopeasti useamman mekon sovitettavaksi. Sovitusalueesta ja kopeista täytyy antaa myös pisteet Zazabellalle, sillä ne olivat riittävän isot palvelemaan kahta samaan aikaan mekkoja sovittavaa asiakasta. Ei siis tullut samanlaista epämiellyttävää ahtauden tunnetta kuin Niinattaren sovituksessa.

Oikeastaan kaikki Zazabellassa sovittamani hääpuvut olivat vartalonmyötäisiä mekkoja laahuksella. Näistä mekoista kolme oli sellaisia, joihin oikeasti ihastuin ja yhtä harkitsin hieman vakavammin jonkun aikaa. Nämä yllä olevat pitsipuvut olivat ihan kauniita, mutta loppujen lopuksi melko hiostavia ja epämukavia päällä.

Nämä kaksi mekkoa puolestaan olivat melkoisia yllättäjiä, sillä en olisi uskonut, että voisin ihastua näinkin yksinkertaisiin hääpukuihin. Etenkin tuo ylempi mekko jäi kummittelemaan mieleeni joksikin aikaa. Tässä mekossa oli todella kauniit pitsiset yksityiskohdat ja erityisesti tuo helman pitsikaistale oli ihanan erilainen yksityiskohta. Lisäksi noissa yläosan pitsikukissa oli hieman säihkettä, mikä elävöitti mekkoa kivasti valoon osuessaan. Näiden kummankin mekon materiaali oli lisäksi todella pehmeää mikä teki näistä mukavia päällä. Vaikka tuo ylempi mekko ihastuttikin kovasti, niin se jäi silti hieman pliisuksi omaan makuuni. Hääpäivä on yksi elämän ainoista tilaisuuksista kun ei juuri tarvitse miettiä, että onkohan jokin mekko niin sanotusti ”liikaa”. Omalla kohdallani sanoisin siis, että haluan pukuni olevan mieluummin hieman liian överi kuin simppeli. Lisäksi juhlapaikkamme ollessa vanha kartano niin koin tämän mekon ehkä enemmän ranta- kuin kartanohäihin sopivaksi. Olisi muuten kiinnostavaa kuulla, että ovatko muut miettineet puvun sopivuutta juhlapaikkaan valitessaan hääpukua?

Vaikka omaa hääpukuani en Zazabellasta löytänytkään niin annan kyllä tälle liikkeelle lämpöiset suositukset! Valikoimaa oli paljon, liiketila oli toimiva ja palvelukin pelasi oikein hyvin. 

4 kommenttia:

  1. Oi, varsinkin tuo ensimmäisen kuvan mekko on todella kaunis! Olen itsekin ajatellut varata tuolta sovitusajan, ja kirjoittamasi perusteella varaan tämän varmasti heti tammikuulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tämä postaus innosti :) Zazabellassa on kyllä laaja valikoima erilaisia pukuja, joten sieltä lötyy melko varmasti jokaiselle edes potentiaalisia vaihtoehtoja hääpuvuksi.

      Poista
  2. Wow! :) sinusta tulee kyllä kaunis morsian kun näyttää että kaikki puvut sopivat sinulle niin hyvin!

    VastaaPoista