sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Kaasojen mekot löydetty

Vaikka blogin puolella on nyt ollut muutaman viikon hiljaiseloa muiden kiireiden vuoksi niin hääjärjestelyt eivät ole olleet lainkaan nukuksissa, päinvastoin! Tämän parin viikon aikana olemme muun muassa saaneet kutsukortit painosta, tehneet alustavan rungon hääpäivän ohjelmasta, valinneet hääbändin biisilistasta meidän juhlissa soitettavat kappaleet, valinneet hääviinejä ja löytäneet mekot kaasoille, josta kerronkin nyt tässä postauksessa enemmän.

Kaasojen mekkojen suhteen minulla oli etukäteen toiveena, että mekot olisivat pitkät ja että niiden värit sointuisivat edes jotenkin yhteen keskenään. Ei siis niin, että yhdellä olisi kirkkaan punainen, toisella turkoosi ja kolmannella keltainen leninki. Näiden ”ehtojen” puitteissa kaasot saisivat siis itse valita juuri sellaiset mekot kuin haluaisivat ja missä jokainen tuntisi olonsa hyväksi. Onneksi kaikki kolme olivat jo lähtökohtaisesti innostuneita juuri pitkähelmaisista mekoista. Mekkojen maksamisesta sovimme, että minä ja Matias maksaisimme jokaisesta mekosta 50€ ja kaasot maksaisivat sitten itse mahdollisen ylimenevän osan.

Alun perin meidän oli tarkoitus laittaa mekkoja tilaukseen hääviinien maisteluillan yhteydessä tämän viikon lauantaina, mutta innostuimme katsomaan mekkoja jo muutamaa viikkoa aikaisemmin kun olimme viettämässä porukalla iltaa Emmillä. Tuolloin kartoitimme pitkien juhlamekkojen valikoiman Zalandon, Nellyn ja Bubbleroomin nettikaupoista. Niin ja taisimme tehdä pikavisiitin myös Elloksen sivuille, mutta hylkäsimme kyseisen sivuston hyvinkin nopeasti huonon valikoiman vuoksi. Ehdottomasti paras tarjonta löytyi Nellyltä ja Bubbleroomilta, joihin molempiin päädyimme tekemään tilaukset. 

Nellyssä yllättävän monia potentiaalisia mekkoja oli jäljellä enää muutama kappaletta, joten päädyimme tilaamaan saman tien omat kappaleet kaikille, jotka halusivat kyseistä mekkoa sovittaa. Tämä sen vuoksi, että jos yhden sovitusmekon perusteella kaikki olisivatkin halunneet juuri saman leningin niin olisi melko todennäköistä, että kyseinen vaate olisi jo myyty loppuun ennen kuin olisimme ehtineet tehdä täydennystilauksen. 

Bubbleroomista tilasimme sen sijaan yhden kappaleen kutakin mekkoa sovitettavaksi. Mittoja ottaessamme huomasimme, että kaikki kaasoni ovat melko samankokoisia, joten todennäköisesti sama koko olisi kaikille oikea. 

Tytöt pääsivät sovittelemaan mekkoja eilisen viininmaistelu illan yhteydessä ennen bestmaneiden saapumista paikalle ja minä sain tällä kertaa olla se, joka nautti upeasta mekkoshowsta. Mekkopakettien avaaminen oli hieman jännittävää, sillä kukaan meistä ei oikein tarkkaan muistanut, että mitä kaikkea olimmekaan tilailleet silloin muutama viikko sitten.
Emmin (kuvassa vasemmalla) päällä oleva vihreä mekko herätti kovasti ihastusta niin mallinsa kuin värinsä puolesta. Kyseinen mekko olikin erittäin potentiaalinen vaihtoehto aivan viime metreille asti, mutta varsinkaan erään toisen vaihtoehdon rinnalla se ei näyttänyt ehkä yhtä juhlavalta. Tässä oli lisäksi niin pitkä helma, että sitä olisi varmasti joutunut jonkin verran lyhentämään. Siirillä (keskellä) päällä oleva vaaleansininen mekko diskattiin melko nopeasti pois pelistä eli ilmeisesti väri ei miellyttänyt oikein ketään. Tarulla on tässä päällä sama mekko vaaleanpunaisena.

Niin kuin kuvista näkyy niin kokeilimme eri mekkoyhdistelmiä monilla eri värikomboilla ja niin, että jokainen sai sovittaa kaikkia niitä mekkoja, jotka itseä kiinnostivat vähintään jonkin verran.
Yllä näkyvän mekon tilasimme kahdessa eri värissä. Malli sinänsä oli ihan kiva, mutta ensimmäisen kuvan väri ei sytyttänyt ketään ja toinen taas sitten ei herättänyt oikein mitään erityisiä tunteita. Ehkä hieman pliisu siis.

Tämä kolmikko taisi loppujen lopuksi olla kaikista yhdistelmistä toiseksi kovin suosikki, mutta mihin tytöt lopulta päätyivät?
Tadaa! Tämä viimeisenä sovitettu tummansininen mekko vei lopulta kaikkien sydämet. Mekko näytti kaikkien yllä ihanan juhlavalta ja sai tytöt näyttämään ihan tyrmäävän upeilta! Näissä keinovalossa otetuissa kuvissa mekot näyttävät melkein mustilta, mutta väri on todellisuudessa selkeästi tummansininen. En rehellisesti sanottuna olisi uskonut, että kaikki päätyisivät lopulta valitsemaan aivan saman mekon vieläpä samassa värissä, mutta näin siinä sitten vain kävi. Tässä värissä on sekin hyvä puoli, että rannekukat, joissa tulee todennäköisesti olemaan valkoisen ja haalean vaaleanpunaisen sävyjä erottuvat tummansinisestä varmasti hyvin edukseen. Kyllä on tämä morsian nyt tyytyväinen ♥

8 kommenttia:

  1. Ihanat mekot! Tuohon kun vielä lisää kampaukset, kengät, juhlameikin ja kukkaset niin johan on trio edustavia leidejä kasassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Odotan jo innolla, että näen tyttöjen valmiin juhlalookin ♥

      Poista
  2. Vau, miten voikin sama mekko sopia kaikille noin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin itsekin ihan samaa, että aikamoinen tuuri!

      Poista
  3. Oi, kun nättejä mekkoja teillä ollut sovituksessa. Nuo ylimmissä kuvissa näkyvät vihreät ja vaalenapunaiset mekot on kyllä tosi kivoja myös, mutta tuon valitsemanne mekon olkaimet ovat aivan ihanat ja värikin tosi tyylikäs. Tykkään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vihreä ja oikeastaan kaikki nuo vaaleanpunaiset mekot olivat omiakin suosikkejani näiden tummansinisten lisäksi. Minustakin nuo rimpsuiset olkaimet antavat kivasti kesäistä vaikutelmaa näihin mekkoihin :)

      Poista
  4. Oi, hyvältä näyttää! Ihanaa, että teille löytyi kaikkia miellyttävät ja vielä samanlaiset mekot. Itse ihastuin kovasti myös tuohon komboon, jossa kaikille on hieman erilaiset, mutta pitkät mekot, jolloin kokonaisuus pysyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuossa kyllä näkee hyvin, että kunhan tyyli ja värit sointuvat yhteen niin kaikki mekot voivat olla erilaiset ilman, että se näyttäisi miltään sekametelisopalta 😊

      Poista