keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Hääblogipäivä 2.0 (alennuskoodeja lukijoille)

Hääblogipäivä 2.0 toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä Valo Films, Clarion Hotel Helsinki, Vertical Club, Maxikarkki, Namina Wellness Spa, Script Creative, Ihana kukkanen, Pop Up Kemut, Miraque, Mionetto ja Häät-media. 

Reilu vuosi sitten Jotain keltaista- blogin Iira järjesti meille aivan huikean hääblogipäivän. Koska tuo päivä oli silloin niin onnistunut, alkoi ideointi toisesta hääblogipäivästä tälle keväälle. Tällä kertaa vastuun järjestelyistä otti Mon Rêve d’Amour- blogin Sarah, joka saikin meille aikaan todella kivan päivän yhteistyökumppaneiden avustuksella.

Päivä alkoi Helsingin Kalasatamassa Vertical Clubilta, jossa Häähumussa- blogin Jasmiina ohjasi meille introtunnin tankotanssin saloihin. En ollut itse ennen kyseistä lajia kokeillut, joten odotin tätä tuntia innolla. Mukana hääblogipäivässä meillä oli jälleen Valo Filmsin ihana kuvaaja Asta, josta on kiittäminen tämänkin postauksen kuvia.

Tankotanssi osoittautui melko rankaksi, mutta todella hauskaksi aktiviteetiksi. Parasta tunnilla oli rento ja kannustava ilmapiiri, jossa ei tarvinnut pelätä itsensä laittamista likoon. Viime vuoden hääblogipäivässä olleen twerkkauksen tavoin voisin suositella tankotanssia esimerkiksi polttariohjelmaksi. Vertical Clubilla järjestetään varsinaisten tankotanssikurssien lisäksi juuri myös tämän tyyppisiä yksityistunteja.

Tankotanssin pyörteistä siirryimme kohti Jätkäsaaren Clarion hotellia, jossa jatkaisimme päiväämme. Meille oli varattu päivän ajaksi hotellista upea sviitti, jossa kävimme pikaisesti pyörähtämässä ennen lounasta. Lounastimme hotellin Kitchen & Table Helsinki- ravintolassa ja tämän perusteella antaisin kyllä lämpimät suositukset kyseiselle ravintolalle. Sarah kertoi myös viettäneensä tuolla iltaa edellisenä päivänä hieman romanttisemman illallisen merkeissä ja paikka oli kuulemma toiminut oikein hyvin siihenkin tarkoitukseen.

Lounaan jälkeen pääsimme kierrokselle Clarioniin katsomaan hotellin eri tiloja sekä huonetyyppejä. Vaikutuksen juhlatiloista teki erityisesti Clarionin suurin juhlasali, johon mahtuu jopa 500 henkeä istuen. Näimme tilan juuri sopivasti juhlakattauksessa, sillä siellä oli myöhemmin alkamassa erään ainejärjestön vuosijuhlat.

Oma suosikkini Jätkäsaaren Clarionissa on huikeilla näköaloilla varustettu Sky Room- baari, josta saa ihan mielettömän hyviä drinkkejä. Täällä on vierähtäny monta kertaa useampi tunti kavereiden kanssa iltaa viettäen. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on ehdottomasti hotellin katolla oleva uima-allas. Tällaiset kun ovat Suomessa ainakin vielä toistaiseksi todella harvinaisia.

Clarionin huoneissa on mielestäni käytetty kivasti paljon sekä kotimaista että pohjoismaista designia huonekaluissa ja pienemmissä yksityiskohdissa. Huoneiden yleisilme on raikas ja valoisa ja pienempiinkin huoneisiin ilmavuutta antaa normaalia korkeampi huonekorkeus. Clarionin kaikkiin huonetyyppeihin on saatavilla Romance- paketti, jolloin huoneeseen kuuluu aamiainen tarjoiltuna huoneeseen, myöhäisempi huoneenluovutus, pullo shamppanjaa, macaronseja, kylpytakit ja tohvelit sekä kylpytuotteita. Lisäksi käytössä on hotellin kuntosali ja sauna. Tällainen paketti olisi aika ihanteellinen hääyölle ja miksei muutenkin esimerkiksi romanttisen viikonlopun viettämiseen. Clarion halusi tarjota teille lukijoille alennuksen tuohon Romance- pakettiin eli koodilla ROMANCE10 saa -10% alennuksen Helsingin Clarionin sekä Clarion Helsinki Airportin romanssipaketeista. Etu on voimassa 31.7.2019 asti.

Huonekierroksen jälkeen suuntasimme takaisin meille varattuun sviittiin, jossa meitä odotti Romance- pakettiin kuuluvien shamppanjan ja macaronsien lisäksi ihana valikoima Maxikarkin tarjoamia herkkuja. Koodilla MAXIHUHTI saa muuten nyt ensimmäisen yli 30 euron tilauksen ilman toimituskuluja. Koodi on voimassa huhtikuun loppuun asti, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouskoodeihin. Jos siis hääkarkit ovat vielä tilauksen alla niin suosittelen tutustumaan Maxikarkin valikoimaan.
Herkuttelun lomassa saimme Namina Wellness Span edustajan esittelemään heidän palveluitaan sekä oman kosmeetikkasarjansa tuotteita. Namina on Helsingissä sijaitseva kauneushoitola, joka tarjoaa perinteisiä aasialaisia hoitoja sekä hierontoja. Naminalla on toimipisteet tällä hetkellä Töölössä ja Tehtaankadulla. Toukokuussa avautuu myös uusi hoitola Kamppiin. Koodilla "Bride & Co" saatte 20% alennuksen Naminan hoidoista. Koodi on voimassa 30.6.2019 asti.

Päivän viimeisenä varsinaisen ohjelmana oli Script Creativen Ainin pitämä kalligrafia workshop, jossa saimme perehdytyksen kalligrafian alkeisiin. En ollut ennen kokeillut kalligrafiaa saati kirjoittanut mitään irtomusteella, joten hieman jännitti, että saisinko aikaan mitään muuta kuin epämääräistä töherrystä ja musteläiskiä. Ehkä Aini oli sen verran taitava opettaja, että onnistuin saamaan aikaan jopa ihan kelvollista jälkeä harjoituksissamme. Kalligrafia oli yllättävän rentouttavaa ja välillä muuten puheliaan joukkomme keskuudessa vallitsi täysi hiljaisuus kun kaikki olivat niin keskittyneitä harjoituksiin. Pienellä lisätreenillä saisi varmasti tuon workshopin jälkeen tehtyä omiinkin häihin halutessaan todella kauniit paikkakortit tai oman häälogon.

Jouduin itse lähtemään pian workshopin loppumisen jälkeen kun muut jäivät vielä kuuntelemaan Sarahin välityksellä Häät- median terveisiä uusimmista hääpukutrendeistä. Iso kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneille ja kanssabloggareille ihanan häähumuisesta päivästä! ♥

Hääblogipäivässä olivat mukana: Mon Rêve d’Amour, Häähumussa, Bridelisa, Enää ei voi vaihtaa, Satumaista, Syysmorsian 2019, Nisti ja Nööri ja Hashtag Häät.

1 kommentti:

  1. Saunas are fantastic. Agree with you. Very good for health and fitness and spirit. saunajournal.com

    VastaaPoista