tiistai 27. joulukuuta 2016

Kihlajaisten suunnittelua

Vaikka monet läheiset halusivat kilistellä kanssamme kihlautumisen kunniaksi jo heti tapahtuman jälkeen niin halusimme järjestää myös ihan kunnon kihlajaisjuhlat. Koska oma virallinen valmistumispäiväni koulusta sattuu tammikuun alkuun niin päätimme yhdistää nämä tapahtumat ja pitää kerralla hieman isommat kekkerit.

Tässä näkyy luonnos tilaamistani kutsukorteista. Kutsupohja on Vistaprintin valmiista mallistosta, jota kautta tilasimme nuo kutsut. Halusin kutsuun talviset värit sekä sellaisen kuvituksen, joka sopisi ilmentämään niin kihlajaisia kuin valmistujaisia. Olen tyytyväinen valmiisiin kutsuihin ja niihin sai myös sopivat kuoret kaupan päälle. Tuolla Vistaprintillä on paljon kivoja kutsupohjia, joita on helppo myös muokata oman näköisiksi. Hääkutsuja en ehkä itse valmismallistosta tilaisi, sillä haluan niistä persoonallisemmat, mutta muihin tilaisuuksiin nämä käyvät mielestäni oikein hyvin.

Juhlat järjestetään tosiaan tilasyistä vanhempieni luona. Tarjoilujen kanssa emme tällä kertaa vaivaa juurikaan itseämme, sillä niistä vastaa ammattilainen. Emme ole vielä täysin päättäneet, että millaisia ruokia juhliin haluamme, mutta joukossa on varmaankin sekä cocktail-paloja että ihan kunnon ruokia, sillä osa vieraista tulee pidemmän matkan päästä.

 Kuva: täältä

Olen aina haaveillut matkailu-aiheisen kakun tilaamisesta omiin valmistujaisiini kun tosiaan matkailun liikkeenjohtoa opiskelin. Matias on luvannut ottaa kakun tilauksen ja suunnittelun hoitaakseen, joten jännityksellä odotan millainen teemakakku juhliin ilmestyykään!

 Kuva: täältä
Kuten häätrendejä käsittelevässä postauksessa kerroinkin, ajattelin käyttää näissä juhlissa koristeena erilaisia vihreitä lehtiä. Niiden kaveriksi voisi laittaa esimerkiksi valkoisia ruusuja pieniin laseihin kuvan tyyliin, jossa kokeilin miten tällainen idea toimisi. Näin talvella kun pimeä tulee nopeasti on kiva laittaa myös paljon erilaisia pieniä kynttilöitä ja tuikkuja luomaan tunnelmaa.


Olen varannut juhlien aamulle kampaajan juhlakampausta varten. Haluaisin löysähkön kiharaisen nutturan tuon yllä olevan kuvan tyyliin. Nutturan korkeudesta en tosin ole vielä varma. Olen miettinyt häihin hyvin samantyylistä kampausta, joten kiva päästä testaamaan millaiselta se näyttää itselläni.

 Juhlamekkoa en paljasta vielä kokonaan, mutta tässä on hieman sneakpeakia siitä. Olen niin iloinen tämän mekon löytymisestä! Se sopii mielestäni ihanasti tällaisiin talvella vietettäviin juhliin ja on juuri minun näköiseni ♥

 Tällaisia juttuja on siis suunnitteilla meidän juhliimme :) Millaisia kihlajaisia teillä vietettiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti