keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tammikuun 2017 häämessut

Alkuvuosi on yleensä häämessujen kulta-aikaa kun etenkin seuraavan kesän hääparit etsivät erilaisia tuotteita ja palveluita häiden järjestämiseen liittyen. Vaikka meidän häihin onkin vielä reippaasti aikaa niin itse ajattelin myös ensi kuussa vierailla häämessuilla ensimmäistä kertaa. Tähän postaukseen olen koonnut bongaamiani tammikuun häämessuja.

Kuva: täältä

Mennään naimisiin- häämessut järjestetään Helsingin Wanhassa Satamassa 14-15.1 Messut ainakin markkinoivat itseään Suomen suurimpana häätapahtumana ja mukana on yli 150 hääalan yritystä.  Ohjelmassa on muotinäytöksiä, asiantuntijaluentoja, kuohuviininien maistelua, askarteluvinkkejä sekä häätanssin alkeita. Aika monipuolisen ja hauskan kuuloisia juttuja! Messulipun hinta on 12e. Olemme itse reissussa juuri tuona viikonloppuna, mutta seuraavana vuonna yritän näille messuille kyllä päästä. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 Kuva: täältä

Love Me Do on ilmainen häätapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla 21-22.1. Tännekin on näytteilleasettajia tulossa tällä hetkellä 154 eli odotettavissa on iso tapahtuma. Love Me Do:n ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta olen kuullut näistä messuista niin paljon kehuja, että tänne aion ehdottomasti suunnata tammikuussa! Tapahtuman nettisivut löytyvät täältä.

Kuva: täältä

Turkulaiset ja muut lähialueilla asuvat hääintoilijat voivat suunnata Logomoon 28-29.1, jossa järjestetään Turun häämessut 2017. Kyseessä on Suomen vanhin häätapahtuma ja se järjestetäänkin jo 24. kertaa. Lipun hinta on 12e. Häämessujen sivuilla mainitaan, että ohjelma julkaistaan 19.12, mutta ainakaan vielä sitä ei ollut heidän sivuilleen tullut. Ohjelman ja muuta lisäinfoa löytää siis ehkä lähiaikoina täältä


Kuva: täältä

Häätapahtuma Hello Love järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla 28.1. Hello Love järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja tarkkaa listaa näytteilleasettajista tai ohjelmasta ei ole vielä julkaistu. Nettisivuilla kuitenkin luvataan, että tässä tapahtumassa pääsee nauttimaan ilmaiseksi muun muassa muotinäytöksestä, kattaus-ja somistusesittelystä sekä musiikista. Lisäinfoa löytyy täältä.

  Kuva: täältä

Tuo tammikuun viimeinen viikonloppu näyttää olevan suosittu häämessujen keskuudessa, sillä myös Porissa häähumusta pääsee nauttimaan 29.1 Porin Puuvillalla. Luvassa on ainakin muotinäytöksiä sekä outlet-myyntiä. Näytteilleasettajia on omien laskujeni mukaan messuilla noin 40. Tapahtumasta luvataan tulevan pian lisätietoa tänne.

Ainakin nämä neljä häätapahtumaa ovat siis luvassa ensi kuussa. Olisi kiva kuulla teidän suosituksia ja mielipiteitä häämessuista jos olette niillä käyneet :) Itse ainakin lupaan kirjoittaa omia kokemuksiani tuosta Love Me Do:sta mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti