perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 parhaat hetket

Moikka! Ajattelin näin vuoden toiseksi viimeisen päivän kunniaksi poiketa vähän hääaiheista ja tehdä katsauksen sellaisiin hetkiin, jotka ovat kuluneena vuonna jääneet mieleeni parhaiten. Olen yrittänyt laittaa nämä tapahtumat suurin piirtein aikajärjestykseen, joten aloitetaan aivan vuoden alusta.

Ystävystyimme tammikuussa Kuuban matkalla hyvin aivan ihanan unkarilaisen pariskunnan kanssa, joilla oli pitkälti samanlainen reittisuunnitelma kuin meillä. Heihin tutustuminen oli siis yksi matkan parhaista jutuista ja mieleen jäi erityisesti vaelluksemme Topes de Collantesin luonnonpuiston vesiputouksille.

Helmikuussa tapahtui ehkä vuoden parhain juttu kun saimme vihdoin Myssyn kotiin. Nykyään olisi niin vaikea kuvitella elämää ilman meidän mustapalleroa ♥

Maaliskuuta piristi kavereille järjestetyt lattaribileet, joihin olimme pystyttäneet tällaisen self-service-drinkkibaarin. Onnistuneista kekkereistä jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa!

 Vappu oli kerrankin ihanan aurinkoinen ja lämmin, joten sitä oli kiva viettää Kaivarissa piknikillä.

Koli oli ehdottomasti tämän vuodes paras löytö kotimaan matkailun osalta. Kansallismaiseman viereen rakennettu hotelli ja tunnelmallinen kylpylä tarjosivat upeat näköalat ja tykästyimme paikkaan kaikin puolin todella paljon!

Kesäkuussa juhlimme Matiaksen kaverin häitä Kulosaaren Casinolla. Olin ollut itse häissä viimeksi lapsena, joten tällaisena häähulluna odotin juhlaa kovasti enkä yhtään turhaan! Mikäli etsii Helsingistä merellistä hääpaikkaa ravintolasta niin täällä on ainakin puitteet kunnossa ja ruokakin oli tosi maukasta.

Teimme kaverini kanssa päiväretken kesäiseen Naantaliin ja suurimman osan päivästä vietimme Muumimaailmassa nostalgisoimassa lapsuuden muistoja. Paikka on kauniina kesäpäivänä kiva ihan näin aikuisellekin ja eri kojuissa on tarjolla vaikka mitä herkkuja.

Tämä oli ensimmäinen kesä pitkään aikaan kun ehdin tehdä useamman mökkireissun, joten etenkin kauniit auringonlaskut ja ihanat hetket ystävien kanssa ovat jääneet näiltä reissuilta mieleen.

Kesän päätti Muinaistulien yö Turun ulkosaaristossa Aspössa. Tämä jos mikä oli aito saaristolaiskokemus ja nautin tästä viikonlopusta todella paljon.

Matias varasi meille syyskuussa synttäreitteni kunniaksi matkan Budapestiin, joka on yksi lempikaupungeistani. Tapasimme kavereitamme ja he veivät meidät muun muassa kauniille Balaton-järvelle sekä ystävämme perheen idylliselle viinitilalle.

Matkamuistoilla näköjään jatketaan nimittäin lokakuussa lomailimme äitini kanssa viikon Gran Canarialla, joka olikin täydellisen rentouttavan tyttöjen loma. Tämä tuli todella tarpeeseen juuri opinnäytetyön loppurutistuksen jälkeen!

 Lokakuun ja vuoden toinen kohokohta oli tietenkin kosinta, josta kirjoittelinkin tarkemmin täällä. Tuo koko päivä oli kaikin puolin niin ihana ja ikimuistoinen ♥

Joulukuussa parasta oli yksinkertaisesti joulun odotus ja sen fiilistely. Tässä kuussa sain myös opiskeluni päätökseen. Tahkoin syksyn aikana aika hurjan määrän opintopisteitä, joten koulun saaminen pakettiin tuntui sen työmäärän jälkeen erityisen hyvältä.

Olipa hauska muistella tätä vuotta, joka hurahti jotenkin tosi nopeasti! Tämä oli ehdottomasti yksi parhaista vuosista ja käteen jäi sormuksen lisäksi kasa ihania muistoja ♥ Mitkä olivat teidän vuotenne kohokohtia? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti